1. Home
  2. Birra Del Borgo

Birra Del Borgo

53 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating
2,95€
3,00€
3,50€
2,95€
27,99€

5,00€ Statiegeld inbegrepen.

Flessen - Del Borgo Duchessa
Del Borgo Duchessa
2,95€/ stuk
2,95€
5,95€
7,10€
Cadeaus en accessoires - Magneet Lisa
Magneet Lisa
4,90€/ stuk
4,90€
233,99€
in plaats van287,99€

5,00€ Statiegeld inbegrepen.

De speciaalbier-brouwerij van Italië, Birra del Borgo, 100 km ten noorden van Rome waar bier brouwer Leonardo Di Vincenzo (nee niet die van de Sixtijnse kapel) net zoals vele brouwers voor en na hem, van zijn passie zijn beroep maakt. Een academicus die zijn wetenschap de rug toekeert en ervaring opdoet in landen met oude brouw-tradities zoals België en Duitsland. Maar het meest geïnspireerd door de Ales in Engeland, begint hij zijn eigen brouwavontuur in zijn thuisland in 1999. Inmiddels is de brouwerij toonaangevend en uitgegroeid tot wellicht de meest beroemde brouwerij in het hele land en organiseert elk jaar een driedaags bierfestival: de Birra del Borgo-dagen!


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.