1. Home
  2. Tiny Rebel

Tiny Rebel

61 producten

Sorteer op

Aanbevolen

dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

9,95€

Meer weten over Tiny Rebel

Tiny Rebel uit Wales is niet meer weg te denken in wereld van het bier. Deze brouwerij brouwt niet alleen uitzonderlijke bieren, maar heeft daarnaast hun geweldige bier beschikbaar gesteld in tapvaatjes. Clwb Tropicana is een verfrissende Amerikaans Pale Ale, met een naam die we niet kunnen uitspreken. Nu dus ook te verkrijgen in een tapvat van 6 liter!

Geschiedenis van de brouwerij

Newport in Zuid-Wales met 150.000 inwoners, staat bekend om zijn bruggen, een bruisend nachtleven, en natuurlijk vooral om de microbrouwerij Tiny Rebel, die zich de laatste jaren sterk heeft onderscheiden. Hopt is dol op deze jongste brouwerij van Wales en wij zijn niet de enigen! De gouden, zilveren en bronzen medailles gewonnen bij de verschillende Beer Challenges zijn niet meer te tellen! Het verhaal van brouwerij Tiny Rebel begint met twee vrienden, Brad en Gazz, die aan het brouwen slaan in een garage. Gazz, een jonge brouwer in hart en nieren, gaf al zijn kennis van het brouwen door aan zijn vriend Brad. De investering begon met een paar honderd pond voor een 50L brouwsel. Zo is de brouwerij Tiny Rebel geboren. Tiny Rebel is een orginele, ambachtelijke brouwerij die prachtig bier brouwt met uitnodigende, kleurrijke en grappige labels!

Beide brouwers wilden hun engagement tonen in de strijd voor het milieu. Inderdaad waren ze voortdurend op zoek naar alternatieven om alle brouwerijafval te verminderen. Ze voelden zich echter klein in relatie tot deze enorme taak en daarom ontstond de naam Tiny Rebel - kleine Rebel. In deze naam en in hun labels geven ze uiting aan de waarden van de de brouwerij, zoals plezier, ontspanning, creativiteit, opstand en hun liefde voor de stedelijke omgeving en graffiti. Ook zijn ze dol op de rebelse muziek uit de jaren '90. Ze kozen voor een logo van een strijdende beer.

Na twee jaar experimenteren met verschillende brouwsels en smaken, produceerden de twee brouwers uiteindelijk twee bieren die hen het begin van hun roem opleverden. De brouwerij groeide snel na tal van evenementen: ze opende haar eigen bar in het centrum van Cardiff, hun bieren werden geëxporteerd naar bijna 8 landen terwijl hun productie ongeveer 3000 hectoliter bedroeg. De opbrengst stelde de brouwerij in staat om te investeren in een beter brouwmateriaal. Ze wonnen allerlei prijzen met hun geweldige bieren en waren zo succesvol dat de brouwerij moest verhuizen om haar 30 nieuwe bieren per jaar te kunnen blijven brouwen.

Dankzij de verhuizing steeg hun productie tot 10.000 hectoliter. Ze verbeterden verpakking, de vatenopslag en een bottellijn. Ze maakten de overstap van glazen fles naar blik waardoor het bier beter beschermd is tegen licht. De aroma's worden beter behouden, de koeling wordt versneld en de opslag van het bier wordt vergemakkelijkt. Ook is blik veel ecologischer dan een fles.

Onze favoriete bieren van Tiny Rebel

Tiny Rebel Fubar

Tiny Rebel Fubar is een uitzonderlijk bier dat de brouwerij beroemd heeft gemaakt. Deze blonde Golden Ale verbergt moutige, bloemige en kruidige aroma's en aroma's van hop en citrusvruchten onder zijn fijne witte schuimkop.

Tiny Rebel Cwtch

Tiny Rebel Cwtch is een licht amberkleurige bier van 4,6% en zal liefhebbers van traditionele bieren bekoren met zijn mooie koperkleur en aroma's van complexe mouten, karamel, hop en citrusvruchten, die een vleugje bitterheid en fruit achterlaten. Deze Amerikaanse Amber Ale kan het beste vers gedronken worden bij een optimale temperatuur van 8°C.

Tiny Rebel Clwb Tropicana

Net als zijn naam is Tiny Rebel Clwb Tropicana een lichtblond bier met exotische smaken waar je graag meer van drinkt! De lichte textuur gaat gepaard met een fruitige afdronk met aroma's van hop, mout, tropisch fruit, mango, perzik en ananas. Een bier om lekker koud te drinken bij een temperatuur van 6°C.

LazyImage
Bier veilig en snel aan huis!Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd** Onze leveringsvoorwaarden
LazyImage
Kom bij Club HOPTMaak een account & ontvang extra voordeel!Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
LazyImage
Reviews8,8/10
Bierdrinkers zijn dol op ons.EKOMI
ImageImage
8,8/10eKomi_rating_average_title
Image
LazyImage
Méér dan 1.000 BierenVan de beste brouwerijen ter wereld!Wie zijn wij?

LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage

LazyImage
LazyImage

Bekend VAN
LazyImage

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.