1. Home
  2. Einstok Olgerd

Einstok Olgerd

11 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

Hopt brengt je de speciaalbier-brouwerij Einstok Olgerd uit IJsland, het land van de gletsjers, de geisers, de Blue Lagoon en een voor een normaal mens onuitspreekbare naam van een vulkaan: Eyjafjallajökull! Wist je dat Einstök één van de meest noordelijke brouwerijen ter wereld is? De brouwerij ligt minder dan 100 km van de noordpool vandaan. De brouwerij, één van de meest opkomende brouwerijen ter wereld, vanwege hun ingrediënten die al door de oude Vikingen werden gebruikt zoals ook het pure water vanuit de Ijslandse gletsjers. Kortom: je proeft de Viking-geest in al het Einstok bier! Vandaag de dag verkoopt de brouwerij haar bier overal in IJsland en exporteert ze haar bier naar meer dan 22 landen


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.