Tempest Brewing Company

80 producten

Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

Net als vele beroemde brouwerijen begint het verhaal van Schotse speciaalbier brouwerij Tempest Brewing Company in een garage. De brouwers uit Schotland wilden een kwalitet die uitstijgt boven al het andere Schotse bier. In 2010, na veel zoeken, opent de brouwerij haar poorten en lanceert het uitzonderlijke bier Long White Cloud. Dit bier wordt het paradepaardje van Tempest en is een teken van hun creativiteit. Omdat de vraag naar hun weergaloze bier enorm is, verhuist de brouwerij in 2015 richting Tweedbank met een capaciteit van 30 hectoliter. Ondanks deze explosieve groei blijft het motto van Tempest Passie, Creativiteit en Kennis. De brouwers besteden veel tijd en geld aan het uitproberen van nieuwe technieken en ongewone ingredienten en materialen. Ze brouwen alleen wat ze zelf graag drinken en dat proef je door in elk van hun topbiertjes! 


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.