Brasserie La Débauche

77 producten

Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

De naam van brouwerij La Débauche uit Frankrijk, onze brouwerij van de maand, roept veel reacties op want het betekent losbandig of buitensporig. Deze Franse brouwerij in de buurt van Angoulème (een eindje ten noorden van Bordeaux) staat in ieder geval voor bijzonder, gewaagd, verrassend en innovatief bier dat zelfs de meest veeleisende bierliefhebber moet kunnen bekoren. De etiketten op de flesjes zijn door plaatselijke kunstenaars gemaakt (soms uit de wereld van tatouages en grafitti) en hebben een artistieke uitstraling. Opgericht in 2013, hebben ze inmiddels meer dan 30 verschillende bieren beschikbaar in hun brouwerij: van zwart, vatgerijpt, IPA tot heel licht of bitter, allen ambachtelijk gebrouwen.


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.