Cromarty

Filters
Filters
filters

Sorteer op

Aanbevolen

Alc. %

Categorie

Glasvorm

kerstmis

Kleur

Land

Prijs

Smaakprofiel

Stijl

Inhoud

filters

Sorteer op

Aanbevolen

Alc. %

Categorie

Glasvorm

kerstmis

Kleur

Land

Prijs

Smaakprofiel

Stijl

Inhoud

23 producten

Het noordoosten van Schotland is een broedplaats van speciaalbier geworden dankzij de getalenteerde en veelzijdige brouwers Cromarty Brewing Company. Ze zijn slechts zeven jaar geleden opgestart maar het is een van de meest veelbelovende Schotse brouwerijen vanwege hun heerlijke bieren. De brouwerij is een familiebedrijf van de jonge en ondernemende brouwer Graig Middleton en zijn ouders Chap en Jenni. Hun aanbod van bieren omvat een heel scala van stijlen, van recht-toe-recht-aan American Pale Ales tot drooggehopte Koffieporters, en uiteraard hun succesnummer, de rijke, complexe special-edition Anniversary Stout.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 InterDrinks SAS