DONNEZ 5€ ET RECEVEZ 5€

Ben je een klant van ons? Laat je vrienden kennismaken met HOPT via onze sponsoring: wij geven je vriend €5 en jijzelf ontvangt €5 zodra deze op onze dite bestelt!

PARRAINER UN AMI

COMMENT ÇA MARCHE ?

  1. 1. LOG IN OP JE HOPT ACCOUNT

    Je dient klant bij ons zijn om te kunnen sponsoren. Een telefoonnummer zal worden gevraagd om je account te valideren.

  2. 2. STUUR DE TELL-A-FRIEND-LINK NAAR JE VRIEND

    Dans la section “Parrainage” Je kunt de persoonlijke link vanuit jouw hopt account kopiëren en naar een vriend(en) sturen.

  3. 3. ONTVANG €5 IN JE HOPT WALLET

    When your friend creates an account and makes a first order, you will each receive an email and €5.

ACCÉDER À MON COMPTE

ANDERE VRAGEN?

Bij HOPT kiezen voor de slogan "Samen bier ontdekken" omdat we ervan overtuigd zijn dat de wereld van het bier draait om delen. Vandaar dit programma dat iedereen beloont die vrienden uitnodigt om de HOPT-ervaring te delen. Log in of maak een account aan om je persoonlijke code te maken. Stuur deze code naar je vrienden door de link te kopiëren, direct per e-mail of Facebook Messenger te versturen. Zodra een van je vrienden zijn of haar eerste bestelling doet (minimum bedrag van 10€), ontvang jij 5 euro in je Hopt-wallet!

Nee, er is geen maximum aantal. Hoe meer mensen een bestelling doen via jouw link, des te meer geld ontvang jij in de wallet.

Natuurlijk kunt je de code naar zoveel mensen sturen als je wilt.

Nu nog niet... Maar blijf op de hoogte, we werken er op dit moment aan!

Conditions générales d’utilisation

Algemene Voorwaarden
Het sponsor-programma van HOPT is onderworpen aan onze algemene voorwaarden. De link kan onbeperkt worden gestuurd. Om krediet op de wallet te krijgen, dien je een account te hebben. Het bedrag in de wallet kan echter niet worden gebruikt op de Discovery Box (abonnement). Zodra een van je vrienden een eerste bestelling doet (minimum bedrag van 10€, m.u.v. verzendkosten), ontvang jij 5 euro in je wallet. De code mag 1x worden gebruikt per gebruiker ("vriend"), dus dus het aanmaken van meerdere accounts om zo de code meermaals te gebruiken is niet toegestaan.
LazyImage
Bier veilig en snel aan huis!Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd** Onze leveringsvoorwaarden
LazyImage
Kom bij Club HOPTMaak een account & ontvang extra voordeel!Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
LazyImage
Reviews8,8/10
Bierdrinkers zijn dol op ons.EKOMI
8,88,8
x
LazyImage
Méér dan 1.000 BierenVan de beste brouwerijen ter wereld!Wie zijn wij?

LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage

LazyImage
LazyImage

Bekend VAN
LazyImage

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.