GEEF 5€ Z EN ONTVANG 5€

Ben je een klant van ons? Laat je vrienden kennismaken met HOPT via onze actie "Tell-a-Friend": wij geven jouw vriend(in) €5 en jijzelf ontvangt €5 zodra deze een bestelling plaatst op onze site van tenminste €10!

NODIG EEN VRIEND UIT

HOE WERKT HET?

  1. 1. LOG IN OP JE HOPT ACCOUNT

    Je dient klant bij ons zijn om andere vrienden aan te brengen. Een telefoonnummer zal ook worden gevraagd om je account te valideren.

  2. 2. STUUR DE TELL-A-FRIEND-LINK NAAR JE VRIEND

    In de sectie “Tell-a-Friend” Je kunt de persoonlijke link vanuit jouw HOPT account kopiëren en naar een vriend(en) sturen.

  3. 3. ONTVANG €5 IN JE HOPT WALLET

    Wanneer je vriend(in) een account aanmaakt en een eerste bestelling maakt, ontvang je een email met een tegoed voor €5 bij HOPT.

GA NAAR MIJN ACCOUNT

ANDERE VRAGEN?

Bij HOPT kiezen we voor de slogan "Discover Better Bier" omdat we ervan overtuigd zijn dat de wereld van het bier draait om delen. Vandaar dat dit programma iedereen beloont die vrienden uitnodigt om de HOPT-ervaring te delen. Log in of maak een account aan om je persoonlijke code te maken. Stuur deze code naar je vrienden door de link te kopiëren, direct per e-mail of via Facebook Messenger te versturen. Zodra één van je vrienden zijn of haar eerste bestelling doet (minimum bedrag van 10€), ontvang jij 5 euro in je Hopt-wallet!

Nee, er is geen maximum aantal. Hoe meer mensen een bestelling doen via jouw link, des te meer geld ontvang jij in de wallet.

Natuurlijk, je kunt de code naar zoveel mensen sturen als je wilt.

Ja dat kan!

Algemene Condities.

Algemene Voorwaarden
Het "Tell-a-Friend"-programma van HOPT is onderworpen aan onze algemene voorwaarden. De link kan onbeperkt worden gestuurd. Om krediet op de wallet te krijgen, dien je een account te hebben. Het bedrag in de wallet kan echter niet worden gebruikt op de Discovery Box (abonnement). Zodra een van je vrienden een eerste bestelling doet (minimum bedrag van €10, m.u.v. verzendkosten), ontvang jij 5 euro in je wallet. De code mag 1x worden gebruikt per gebruiker ("vriend"), dus dus het aanmaken van meerdere accounts om zo de code meermaals te gebruiken is niet toegestaan.
Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS