Wie is HOPT/Saveur Bière?

"We verkopen niet zomaar bier op het internet". Deze zin lijkt vandaag misschien triviaal, maar 14 jaar geleden was de realiteit heel anders. Het beste bier in zware en breekbare verpakkingen naar de vier uithoeken van België én Europa brengen is een hele uitdaging!

Deze zin was wat Julien ertoe bracht om HOPT en Saveur Bière (de Franse versie van HOPT) in 2007 te lanceren in zijn studentenappartement en de twee elementen te combineren die de mens vandaag verbinden: internet en bier!

Vanzelfsprekend ga je eerst solo als je vanaf 0 begint. De bieren kopen, ze naar de vierde verdieping van een appartement brengen, de bestellingen klaarmaken en in dozen steken, de site beheren, de klantenservice doen, de pakketten terugbrengen, verzenden, alles gebeurde in het begin met maar twee handen.

Daarna zijn er meer handen bijgekomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren, bieren van over de hele wereld te vinden, ons aanbod naar wens uit te breiden en HOPT uit te breiden naar volledig Europa. Meer handen om te proosten op ons succes, waaronder het feit dat steeds meer van jullie ons vertrouwen met hun bierbestellingen.

Vandaag is HOPT meer dan honderd mensen sterk . Onze wens om onze passie voor bier te delen, motiveert ons elke dag. Zelfs na 14 jaar zijn we de wereld van het bier nog niet volledig ontdekt!

Het is deze passie die ons samenbrengt en daarom zullen we altijd meedenken om samen de wereld van bier te ontdekken!

Het HOPT Team

De referentie wanneer het op goed bier aankomt!

  • Meer dan 1.000 verschillende bieren
  • Passie voor streekbieren en craftbrouwerijen
  • Elke week nieuwe bieren en goede deals!

Een persoonlijke klantendienst

  • Een snel en efficient logistiek team, om jou beter van dienst te zijn
  • Veilige betaling

Een passie voor verbetering en vernieuwing

  • Teamwork is deel van ons bedrijf
  • Alle situaties bieden een kans om te leren
  • Constante zoektocht naar nieuwigheden, nieuwe projecten, bier, brouwerijen en meer!
Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS