Bierbrouw Pakket: zelf je eigen bier brouwen!

filters
filters
filters

Sorteer op

Aanbevolen
Sorteer op

Aanbevolen

Laagste prijs

Hoogste prijs

Moeilijkheidsgraad

Moeilijkheidsgraad

Beginner (13)

Expert (9)

Gevorderd (18)

Type Kit

Type Kit

Beer Kit refills Kit (14)

Brouwkit (15)

Brouwkit en bottelset (10)

Alc. %

Alc. %

Minder dan 5%

5 tot 8%

8 tot 10%

Meer dan 10%

Toon alle producten

Brouwerij

Brouwerij

Saveur Bière (41)

filters

Sorteer op

Aanbevolen
Sorteer op

Aanbevolen

Laagste prijs

Hoogste prijs

Moeilijkheidsgraad

Moeilijkheidsgraad

Beginner (13)

Expert (9)

Gevorderd (18)

Type Kit

Type Kit

Beer Kit refills Kit (14)

Brouwkit (15)

Brouwkit en bottelset (10)

Alc. %

Alc. %

Minder dan 5%

5 tot 8%

8 tot 10%

Meer dan 10%

Toon alle producten

Brouwerij

Brouwerij

Saveur Bière (41)

41 producten

Proef je bier? Brouw je bier! HOPT laat je niet alleen een wereld van bier proeven, HOPT inspireert je ook om zelf te gaan brouwen. Onze beer kits ofwel bierbrouwpakketten waren voor veel thuisbrouwers de eerste kennismaking met het brouwproces. Daarnaast blijven ze de perfecte vingeroefening voor wie af en toe wat brouwt. Meer ervaren? Ook voor andere brouwartikelen kun je terecht in de webwinkel van HOPT.

Bierbrouwen is een heerlijke hobby. Letterlijk, want je inspanningen worden beloond met heerlijk bier. Of toch meestal… Leer van je fouten en verbeter je bier! Met onze bierbrouwpakketten verklein je het risico op mislukkingen, omdat we ervoor hebben gezorgd dat je de juiste ingrediënten in de juiste verhoudingen, samen met de juiste basisbenodigdheden, in één pakket hebt zitten. Dat is het begin, daarna begint het avontuur van proeven en verfijnen. Bier is kunst, maar bier is óók natuur, je overgeven aan de grillen van biergist en blijven proberen de gist te temmen, zo bij te sturen dat de gist doet wat jij wil… Begin met bierbrouwen en bestel je beer kit online. HOPT wenst je veel succes!

Bierbrouwen thuis met een bierbrouwpakket

Als bierliefhebber ben je misschien al eens gaan kijken bij een professionele brouwerij. Wat daar gebeurt kun je op kleine schaal thuis nabootsen, al zul je door het verschil in brouwvolume wel met extra uitdagingen te maken krijgen. Vroeger begonnen veel thuisbrouwers eenvoudigweg met een soeppan en wat oude beugelflessen. Van oud brood en gist van de bakker kun je al een soort bier maken, zij het met weinig alcohol; een mooie oefening, maar eigenlijk onnodig. Tegenwoordig kun je namelijk op een niveau hoger „instappen” door van onze beer kit gebruik te maken. In dit thuisbrouwpakket vind je de geschrote mout die de basis van een echt bier is, heel wat geschikter dan oud brood, en verder zorgden we voor hop en echt biergist. Met de bijgeleverde apparatuur kun je verbluffende resultaten bereiken en leg je de basis voor je eigen kleine thuisbrouwerij.

In onze bierbrouwpakketten maken we onderscheid tussen beer kits voor beginners en beer kits voor gevorderden. Brouwen vereist echt enige oefening. We raden je aan om te beginnen met een soepel blond bier, daarna kun je dan met stijlen als IPA aan de slag. Gaandeweg krijg je het echt wel in de vingers en dan zal het als vanzelfsprekend voelen om wat meer te experimenteren. Brouw je eerste blonde nog ’ns, maar nu met extra hop; verrijk je IPA met wat donkere mout. Of kweek je eigen gisten op uit een fles Westmalle en laat dat krachtige gist los op je brouwsel. Je zult merken wat voor verschil dat maakt! HOPT helpt je graag naar een hoger niveau met ons uitgebreide assortiment brouwartikelen, waarmee je je thuisbrouwerij kunt perfectioneren.

Bierbrouwpakketten kiezen

Bij de allereerste beer kits laat je je keuze het beste afhangen van je eigen niveau. Het helpt zeker wel als je ervaring hebt met koken of bakken, maar brouwen is wel nog iets heel anders. Het beginnerspakket maakt je vertrouwd met de basis. Daarna kun je de volgende stap gaan zetten met onze bierpakketten voor gevorderden. Ga je verder met een meer verfijnd blond bier, waag je je aan een tripel of een IPA? Witbier, bruin bier: we hebben het allemaal in huis. Zo legt HOPT de basis van jouw thuisbrouwerij met bierbrouwpakketten die laagdrempelig en tegelijk ook plezierig uitdagend zijn. Wij bieden daarnaast ook pakketten aan die geschikt zijn om aan iemand cadeau te doen. Bier is te lekker om niet te delen en dat geldt ook voor je bierbrouwhobby!

Beer kit HOPT bestellen

Ervaren thuisbrouwers weten de webshop van HOPT goed te vinden. Vele beginnende brouwers gingen je voor en zijn nog steeds onze klant. Sluit je aan! Bierbrouwen met een beer kit van HOPT begint met je online bestelling. Een paar klikken, en je kunt aan het werk...

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 InterDrinks SAS