De Nr.1 in online speciaalbier

Beer Kit

Filter Wis alle filters

Bierkit, brouw je eigen bier!

Kies uit meer dan 38 verschillende Beer Kit
38 producten, gesorteerd op Producten
 • Profiteer van ons complete brouwpakket, bestaande uit de Bierkit met een recept voor blond bier, de kroonkurkset en een extra brouwpakket voor een tweede brouwsel.

  95.90 €
  Toevoegen
 • In deze complete brouwkit vind je alles wat je nodig hebt om te brouwen als de meesters zelf van the Northern Brewer. De ingrediënten zijn van dezelfde hoge kwaliteit als waarmee de professionele brouwers brouwen. De recepten en de handleiding zijn inmiddels met veel enthousiasme gebruikt en getest door duizenden beginners en gevorderden. De kit is afgestemd op kleine ruimtes en zo kun je in alle eenvoud een bier brouwen van hoge kwaliteit. Deze complete brouwkit bevat een duidelijke handleiding. Ook bevat de kit de Northern Brewers fameuze  Little Big Mouth Bubbler® die het schoonmaken en overgieten vergemakkelijkt. Er is ruimte voor zelfs de meeste levendige gisting. Voor gevorderden maar ook geschikt als voor je allereerste brouwavontuur, met de kit Go Pro brouw je als een pro!   

  89.90 €
  Toevoegen
 • Beer Kit : de ideale brouwset voor bierliefhebbers! Met deze set, bedacht en samengesteld in Frankrijk, kunt u thuis uw eigen bier brouwen. Dit lijkt u moeilijk? U bent bevooroordeeld! Het duurt slechts enkele weken, in uw eigen keuken en met dezelfde ingrediënten als een professionele brouwer, u kunt uw eigen bier maken. Brouwen met de Beer Kit is leuk en het maakt niet uit wie het doet; dat bewijst de video wel! Alle hulpmiddelen & de grondstoffen die u nodig hebt, zijn voorzien in de set en in uw keuken zijn de overige materialen al aanwezig (fornuis, zeef, trechter, ...). De hulpmiddelen zijn herbruikbaar en de recepten kunnen oneindig worden aangepast door de ingrediënten te veranderen. Door de handleiding voor het brouwen stapsgewijs te volgen en met een beetje geduld, kunt u na verloop van tijd ongeveer 4 liter bier drinken en de procedure herhalen naar gelang de seizoenen en uw smaak. Uw bier zal opgemerkt worden door uw vrienden en langzaam brengt u uw passie voor het brouwen over op uw vrienden en familie. U moet enkel beginnen... heel veel plezier tijdens het brouwproces! Het recept van Pils Blond met de instructies om uw brouwsel te doen slagen, kunt u hier verkrijgen.   De Beer Kit bevat alle hulpmiddelen voor de brouwer: - 1 handleiding voor het brouwen met 12 pagina's en complete instructies - 1 mengvork (spatel) - 1 glazen dame-jeanne van 5 liter - 1 rubberen kurk met gaten - 1 ventiel (regelen van de gasuitwisseling) - 1 thermometer - 1 densimeter - 1 reageerbuis - 1 hopkous of hopzak - 1 anti-droesem hevel - 1 flessenborstel - 1 zakje ontsmettingsmiddel De ingrediënten, vacuüm getrokken om de versheid te behouden: - 1,2 kg gemalen gerstemout - 15 g Saaz hop in pelletvorm - 5 g Hallertau Tradition hop in pelletvorm - 1 zakje gist Bekijk onze video voor een uitleg over het gebruik van uw Beer Kit en de verschillende stappen die opgevolgd moeten worden.

  59.95 €
  Toevoegen
 • Deze kroonkurkset is ideaal om in een handomdraai uw eigen bier te bottelen dat u zelf met de Beer Kit hebt gebrouwen! De set bestaat uit een gebruiksvriendelijk kroonkurkapparaat met 2 hendels, 100 goudkleurige kroonkurken van 26 mm en 12 Long Neck bierflessen. Gebruik: Gebruik de hevel met anti-droesemstop van uw Beer Kit om uw bier te bottelen en breng een kroonkurk aan op de kleine magneet van het kroonkurkapparaat.Plaats deze vervolgens op de mond van de flessenhals met de twee hendels omhoog geplaatst. Beweeg de hendels naar beneden, zodat de twee zijplaten van het kroonkurkapparaat op de hals worden samengedrukt en de kroonkurk op de bierfles wordt aangebracht.Beweeg daarna de hendels van het kroonkurkapparaat weer omhoog en de fles is afgesloten! Bij het kroonkurkapparaat worden twee koppen meegeleverd, bestemd voor kroonkurken van 26 mm en 29 mm.

  18.50 €
  Toevoegen
 • De Bierkit is een brouwpakket voor de beginnende brouwer om thuis India Pale Ale (IPA) bier te brouwen. In dit alles-in-een brouwpakket vind je alle benodigheden om thuis 4 liter bier te brouwen.  Thuis brouwen is altijd goedkoper, eenvoudig en heel leuk om te doen, dit bewijst de presentatievideo van de Beer Kit met het recept voor blond Pils. Alle onmisbare benodigdheden staan hier, te weten: - de grondstoffen: mouten, gist en hoppen. Een papieren schrift met IPA-bier over het brouwen, de degustatie. Het volledige recept van het Kerstbier staat in dit schrift. - het zakje met ontsmettingsmiddel, de Chemipro Oxi. - de glazen dame-jeanne van 5 liter, flessenborstel, ventiel en kurk. - de mengvork. - de hevel die erg handig zal zijn tijdens de gisting. - de meetinstrumenten: thermometer, densimeter en reageerbuis En de verdere benodigdheden zijn in elke keuken aanwezig: 2 pannen, 1 weegschaal, 1 kookwekker, 1 zeef, 1 grote opscheplepel, ijsblokjes, 1 trechter en suiker. Nadat de gisting is voltooid, moet u uw bier bottelen en wij raden aan om daarvoor de bottelset van de Beer Kit te gebruiken. Deze set bevat het kroonkurkapparaat, de kroonkurken et 12 flessen van 33 cl voor uw 4 liter bier. Bekijk onze video voor een uitleg over het gebruik van uw Beer Kit en de verschillende stappen die opgevolgd moeten worden.

  59.95 €
  Toevoegen
 • Met deze receptuur kunt u uw eigen Belgische amber gaan brouwen; een amberkleurig bier met een zachte en gekarameliseerde smaak door de combinatie van de moutsoorten Munich Light en Abbaye.   Hier vindt u het recept en de instructies voor het amberbier.   Met deze set, die in Frankrijk is ontwikkeld en samengesteld, kunt u thuis uw eigen bier brouwen. U denk dat is moeilijk is? Dat valt reuze mee! In slechts enkele weken kunt u in uw eigen keuken uit eigen bier maken, met dezelfde ingrediënten als een professionele brouwer. Brouwen met de Beer Kit is leuk en iedereen kan het doen, zoals de video laat zien! De set bevat alle hulpmiddelen en grondstoffen die u nodig hebt, en in uw keuken kunt u de overige zaken vinden (zoals een fornuis, zeef en trechter). De hulpmiddelen zijn herbruikbaar en u kunt naar wens met de recepten variëren door de ingrediënten aan te passen. Door de brouwhandleiding stapsgewijs te volgen, kunt u met een beetje geduld ongeveer 4 liter bier brouwen voor uw eigen bierproeverij. U kunt deze werkwijze herhalen, afgestemd op de seizoenen en uw smaak. Uw vrienden en familie zullen verrast zijn door uw bier en na verloop van tijd zullen ook zij gepassioneerd raken van het brouwen. U hoeft alleen maar te beginnen... Veel brouwplezier! De Beer Kit bevat alle hulpmiddelen voor de brouwer: - 1 brouwhandleiding van 12 pagina's met complete instructies - 1 mengvork (spatel) - 1 glazen gistingsfles van 5 liter - 1 rubberen kurk met gat - 1 waterslot (regelen van de gasuitwisseling) - 1 thermometer - 1 densimeter - 1 maatglas - 1 hopkous of hopzak - 1 hevel met anti-droesemstop - 1 flessenborstel - 1 zakje ontsmettingsmiddel En de volgende ingrediënten, vacuüm getrokken om de versheid te behouden: - de moutsoorten Abbaye, Munich Light en Pilsen.  - de hopvariëteiten Hallertau Mittelfrüh en Saaz. - een zakje met droge gist Safbrew S-33, 11 g Denk ook aan de kroonkurkset voor de Beer Kit, bestaande uit een kroonkurkapparaat, kroonkurken en 12 Long Neck flessen van 33 cl. Bekijk onze video voor een uitleg over het gebruik van uw Beer Kit en de verschillende stappen die opgevolgd moeten worden.

  59.95 €
  Toevoegen
 • Begin met bier brouwen met onze alles-in-een starters Bierkit, geschikt om thuis 4 liter Kerstbier te brouwen. En wat is er nu lekkerder om thuis van je eigen (kerst)bier te genieten?  Maak op een goedkope, eenvoudige en leuke manier uw eigen Kerstbier met de intense accenten van mout en kruiden! Het recept voor Kerstbier met de instructies staat hier.  Alle onmisbare benodigdheden staan hier binnen, te weten: - de grondstoffen: mouten, gist en hoppen. Een papieren schrift met informatie over het brouwen, de degustatie. Het volledige recept van het Kerstbier staat in dit schrift. - het zakje met ontsmettingsmiddel, de Chemipro Oxi. - de glazen dame-jeanne van 5 liter, flessenborstel, ventiel en kurk. - de mengvork. - de hevel die erg handig zal zijn tijdens de gisting. - de meetinstrumenten: thermometer, densimeter en reageerbuis En de andere benodigdheden zijn in bijna elke keuken aanwezig: 2 pannen, 1 weegschaal, 1 kookwekker, 1 zeef, 1 grote opscheplepel, ijsblokjes, 1 trechter en suiker. Nadat de gisting is voltooid, moet u uw bier bottelen en wij raden aan om daarvoor de bottelset van de Beer Kit te gebruiken. Deze set bevat het kroonkurkapparaat, de kroonkurken et 12 flessen van 33 cl voor uw 4 liter bier. 

  59.95 €
  Toevoegen
 • Met deze receptuur kunt u uw eigen tripel brouwen; een karaktervol bier met een blonde kleur en een alcoholgehalte van 8 tot 9%. Met deze set, die in Frankrijk is ontwikkeld en samengesteld, kunt u thuis uw eigen bier brouwen. Al na enkele weken kunt u uw eigen bier proeven! De Bierkit bevat alle hulpmiddelen en grondstoffen die u nodig hebt, en in uw keuken kunt u de overige zaken vinden (zoals een fornuis, zeef en trechter). De hulpmiddelen zijn herbruikbaar en u kunt naar wens met de recepten variëren door de ingrediënten aan te passen. Door de brouwhandleiding stapsgewijs te volgen, kunt u met een beetje geduld ongeveer 4 liter bier brouwen voor uw eigen bierproeverij. U kunt deze werkwijze herhalen, afgestemd op de seizoenen en uw smaak. Uw vrienden en familie zullen verrast zijn door uw bier en na verloop van tijd zullen ook zij gepassioneerd raken van het brouwen. U hoeft alleen maar te beginnen... Veel brouwplezier! Hier vindt u het recept en de instructies voor tripel. De Beer Kit bevat alle hulpmiddelen voor de brouwer: - 1 brouwhandleiding van 12 pagina's met complete instructies - 1 mengvork (spatel) - 1 glazen gistingsfles van 5 liter - 1 rubberen kurk met gat - 1 waterslot (regelen van de gasuitwisseling) - 1 thermometer - 1 densimeter - 1 maatglas - 1 hopkous of hopzak - 1 hevel met anti-droesemstop - 1 flessenborstel - 1 zakje ontsmettingsmiddel En de volgende ingrediënten, vacuüm getrokken om de versheid te behouden: - de moutsoorten Pale Ale en Crystal - de hopvariëteiten Styrian Golding, Tettnanger, Saaz en Fuggle. - een zakje met droge gist Safbrew BE-256, 11 g - witte kandijsuiker Denk ook aan de kroonkurkset voor de Beer Kit, bestaande uit een kroonkurkapparaat, kroonkurken en 12 Long Neck flessen van 33 cl. Bekijk onze video voor een uitleg over het gebruik van uw Beer Kit en de verschillende stappen die opgevolgd moeten worden.

  59.95 €
  Toevoegen
 • De Brooklyn Brew Kit  BrewDog Punk IPA komt voort uit de samenwerking tussen de Amerikanen van Brooklyn Brew Shop die brouwpakketten verkopen, en de Schotse brouwerij Brewdog. Met deze pakketten kan iedereen thuis bierbrouwen als een professionele bierbrouwer. Binnenkort hebben termen als maischen, koken, spoelen van de bostel, gisting, densimeter ... geen geheimen meer voor u. Voeg nog wat keukenaccessoires toe die iedereen wel heeft, en met een paar uurtjes werk plus de tijd voor het gisten, kunt u na twee weken geduld uw eigengemaakte bier serveren, een verrassing voor uw vrienden!   Met deze Brooklyn Brew Kit Punk IPA kunt u het paradepaardje van de brouwerij namaken, de Brewdog Punk IPA met zijn aroma's van tropische vruchten, karamel en een bittere afdronk titrerend op 5,6% alcohol. De Brooklyn Brew Kit Brewdog Punk IPA bestaat uit de volgende brouwmaterialen en ingrediënten:  - 1 glazen mandfles met een inhoud van een gallon, oftwel 3,8L met stop en waterstop, - de hopvariëteiten Chinook, Simcoe en Galaxy. Gemalen mout Barley Blend  en een zakje gist,  - 1 glazen thermometer met een indeling in Fahrenheit - 1 complete hevel met stopklem voor het aftappen van het bier. - 1 zakje ontsmettingsmiddel Wat u verder nog nodig heeft en wat niet in het pakket zit: een grote pan (minimaal 4L) voor het maischen, een trechter voor het vullen van de mandfles, een zeef om de bostel te spoelen, en  een paar lege flessen met champagnekurken of een kroonkurkapparaat met een paar lege Punk IPA flessen   Het recept Brooklyn Brew Kit Brewdog Punk IPA met instructies voor een geslaagd brouwsel vindt u hier. 

  49.90 €
  Toevoegen
 • De Bierkit, met een beproefd recept om zelf thuis een bruin abdijbier te brouwen. Met chocolademout en Crystal mout krijgt u een smaakvol en zoet bruin bier met een licht geroosterde nasmaak en een alcoholpercentage van 7 tot 8%. Perfect voor elke gelegenheid! Het recept voor bruin bier (instructies inbegrepen) vindt u hier.  In het alles-in-een brouwpakkett vind je al het nodige materiaal en de grondstoffen. Daarnaast vind je de meeste gebruikte materialen voor het brouwen van bier in je eigen keuken. Dus je kunt direct aan de slag! Alle materialen en benodigheden die je gebruikt voor deze Bierkit zijn eenvoudig schoon te maken en zijn dus geschikt om ook een volgend bier mee te brouwen. Volg de handleiding stap voor stap en na een beetje geduld kun je van je eigen gebrouwen bier genieten.  Geniet van je zelfgebrouwen bier met vrienden of familie en voor je het weet delen zij jouw passie voor bier brouwen! Ga aan de slag ... En veel brouwplezier! De Bierkit bevat al het materiaal dat een bierbrouwer nodig heeft: - 1 handleiding van 12 pagina's met volledige instructies voor het brouwen van bier - 1 roervork (spatel) - 1 glazen mandfles van 5 liter - 1 rubberen stop met gat - 1 waterslot (houdt de gassen van elkaar gescheiden) - 1 thermometer - 1 hydrometer - 1 maatcilinder - 1 hopkous of hopzak - 1 hevel met antidroesemkop - 1 flessenborstel - 1 zakje ontsmettingsmiddel HOPT biedt je ook een kit voor het bottelen van het zelf gebrouwen bier met een kroonkurkapparaat, kroonkurken en 12 bierflessen Long Neck 33 cl. Alle ingrediënten van de Beer Kit zijn vacuüm verpakt om de versheid te garanderen: - de pilsmouten Cara Ruby, Munich Light, Chocolade en Crystal - de hoppen Perle en Magnum - een zakje gedroogde gist Safbrew T-58 11 g  

  59.95 €
  Toevoegen
 • De Brooklyn Brew Kit Everyday IPA wordt aangeboden door de Amerikaanse Brooklyn Brew Shop, die bierbrouwpakketten verkoopt. Met deze pakketten kan iedereen thuis bierbrouwen als een echte bierbrouwer. Binnenkort hebben termen als maischen, koken, spoelen van de bostel, gisting, densimeter ... geen geheimen meer voor u. Voeg nog wat keukenaccessoires toe die iedereen wel heeft, en met een paar uurtjes werk plus de tijd voor het gisten, kunt u na twee weken geduld uw eigengemaakte bier serveren, een verrassing voor uw vrienden! Met deze Brooklyn Brew Kit Everyday IPA kunt u een bier in de stijl IPA brouwen met aroma's van tropische vruchten, citrus en een uitgesproken bitterheid dat titreert op 6,8% alcohol. De Brooklyn Brew Kit Everyday IPA bestaat uit de volgende brouwmaterialen en ingrediënten: - 1 glazen mandfles met een inhoud van een gallon, oftwel 3,8L met stop en waterstop, - Colombus- en Chinnokhop Gemalen mout en een zakje gist, - 1 glazen thermometer met een indeling in Fahrenheit - 1 complete hevel met stopklem voor het aftappen van het bier. - 1 zakje ontsmettingsmiddel Wat u verder nog nodig heeft en wat niet in het pakket zit: een grote pan (minimaal 4L) voor het maischen, een trechter voor het vullen van de mandfles, een zeef om de bostel te spoelen, en een paar lege flessen met champagnekurk of een kroonkurkapparaat met lege flessen   Zoek niet verder voor het recept van Brooklyn Brew Kit Everyday IPA met de instructies voor een geslaagd brouwsel.

  48.94 €
  Toevoegen
 • Deze bierkit is een perfecte start voor bierliefhebbers om zelf aan de slag te gaan. Hiermee kun je professioneel brouwen in je eigen keuken. Het ziet er ingewikkeld uit, maar geloof het of niet, jij kunt het ook! In slechts enkele weken kun je gewoon thuis je eigen bier brouwen, met dezelfde middelen als een professionele brouwer. Het is ontzettend leuk en zo eenvoudig dat iedereen het kan doen.   

  59.90 €
  Toevoegen
 • Weinig ruimte? Geen ervaring? Geen probleem!    Northern Brewer heeft heel wat uren in het brouwlab doorgebracht om er zeker van te zijn dat brouwen zo eenvoudig wordt als maar kan. Ze hebben alle hindernissen weggenomen die een perfect zelfgemaakt brouwsel in de weg stonden. Geen rommel, geen onduidelijkheden en geen mislukkingen meer! Het resultaat? Een kleine maar baanbrekende doos met alles wat u nodig heeft voor een perfect brouwsel...de starterset voor een kleine partij van 3,8 liter Caribou Slobber.   U volgt gewoon de eenvoudige instructies op de GRATIS instructie-DVD bij uw set, en in een paar weken kunt u genieten van bijna 4 liter zelfgemaakt, artisanaal bier (8-10 flesjes van 50 cl) - dat is meer dan genoeg om een blijvende indruk te maken op uw volgende feest en dat gasten steeds terugkomen.   Caribou Slobber - Als u houdt van donker en makkelijk wegdrinken, probeer dan eens Caribou Slobber Brown Ale.   Ideaal voor liefhebbers van ambachtelijk bier met een stevige body, voor wie dit zachte, donkere bier weinig heeft om verbitterd over te zijn. Zeker weten een van uw nieuwe favoriete bieren!   In de set vindt u: Gistvat van 3,8 liter met deksel en luchtsluit Receptpakket Caribou Slobber Minisifon met slang Flessenvuller 22 cl Easy Clean reiniger Kroonkurkapparaat en kroonkurken GRATIS DVD „Homebrewing 100: Kleine hoeveelheden” Wat u ook nodig heeft: 1 pan van 7,6 liter Ong. 12 bierflesjes van 50 cl voor kroonkurken Wilt u eens iets anders proberen? Startersets worden geleverd met door u gekozen receptset. Kies gewoon een van de geweldige recepten van Northern Brewer en u heeft alle ingrediënten die u nodig heeft om uw nieuwe favoriete speeltje uit te proberen. Bekijk ons assortiment startersets voor kleine hoeveelheden Starterset voor kleine hoeveelheden American Wheat Starterset voor kleine hoeveelheden Caribou Slobber Starterset voor kleine hoeveelheden Off de Topper Starterset voor kleine hoeveelheden Irish Red Starterset voor kleine hoeveelheden Plinian Legacy

  69.90 €
  Toevoegen