De Nr.1 in online speciaalbier

Bierglas:

0

Bierglazen

Filter Wis alle filters
317 producten, gesorteerd op Producten
 • Het Leffe-glas van 25 cl is de klassieker der klassiekers. U heeft dit glas met een hoogte van 19,3 cm en een doorsnede van 9 cm ongetwijfeld weleens gebruikt bij vrienden of in uw favoriete café. Het is bovendien een perfecte aanvulling op uw PerfectDraft of uw flessen. Dankzij dit Leffe-glas waardeert u de aroma's en smaken van de volgende bieren des te meer: Leffe Blond, Leffe Bruine, Leffe Tripel, Leffe Radieuse, Leffe 9°. Om uw Leffe nóg beter te laten smaken, spoelt u het glas eerst om met koud water en schenkt u uw Leffe langzaam in terwijl u uw glas schuin houdt. Vergeet vooral niet om uw Leffe-fust goed koud te houden om optimaal te genieten van de Belgische kwaliteit!

  4.94 €
  Toevoegen
 • Een klassieker onder de klassieken! Kwak Bierglas met poot, in 33cl formaat, 24 cm hoog op een voet van gelakt hout. De eerste keer dat u een Kwakglas pakt, is een bijzondere ervaring, maar wat een genot als het bier, dat onder de vernauwing zit, in volle vaart uw mond vult. Om met het bier te kopen, of los, om uw verzameling aan te vullen. Dit glas kan alleen met  Kwak bier gebruikt worden Een ander bier is heiligschennis!

  13.41 €
  Toevoegen
 • Cuvée des Trolls bierglas met een inhoud van 25 cl, hoogte van 14 cm en doorsnede van 8 cm. Dit matte bierglas, versierd met de legendarische trol, zal tot de verbeelding spreken in uw keuken of op uw bar. Liefhebbers van de Cuvée des Trolls, met een alcoholpercentage van 7%, genieten optimaal van dit bier in zijn originele glas!

  5.55 €
  Toevoegen
 • Grimbergen bierglas met een inhoud van 33 cl, hoogte van 16 cm en doorsnede van 9 cm. Een doorzichtig kelkglas met een feniks als symbool van de brouwerij. Op de voet staat de slogan van de brouwerij vermeld: "Ardet nec Consumitur" (afgebrand maar niet verwoest). Te gebruiken voor een van onze Grimbergen-bieren: Grimbergen Blond, Cuvée de l'Ermitage, Optimo Bruno of Tripel. Koop hem samen met het bier, of los om uw verzameling aan te vullen. Het bier in dit glas is niet het bier wat erbij hoort.

  5.55 €
  Toevoegen
 • Chimay bierglas met zilverkleurige rand, met een inhoud van 33 cl, hoogte van 14,5 cm en doorsnede van 9 cm. Hét glas om een van de drie Chimay-bieren uit onze winkel te proeven: Blauwe Chimay, Witte Chimay en Rode Chimay. De keuze is aan u!

  5.45 €
  Toevoegen
 • Bierglas Delirium Tremens in formaat van 33 cl, met een hoogte van 15 cm en een doorsnede van 6,8 cm. Een ballonglas op een voet met de roze olifantjes die het logo zijn van de Delirium Tremens, die u kunt kopen in onze onlinewinkel. Koop hem samen met het bier of los om uw bierglasverzameling aan te vullen. Het bier in dit glas is niet het bier wat erbij hoort. De suggestie van Saveur Bière is een bier van brouwerij Huyghe op te dienen in dit glas.

  5.04 €
  Toevoegen
 • Ontdek een van de bekendste bierglazen van België: het glas voor de Tripel Karmeliet! Het is een tulpglas van 20 cl op voet, 15,5 cm hoog en met een doorsnede van 7 cm, voorzien van de inscriptie "Tripel Karmeliet" en het embleem van het merk. Het is bijna zonde om van een Karmeliet te genieten die niet in zijn eigen glas wordt geserveerd!

  6.00 €
  Toevoegen
 • Het bierglas Mont Blanc in formaat van 50 cl, met een hoogte van 15 cm en een doorsnede van 7 cm. Een voetglas met licht ronde randen en de inscriptie van het bierlogo in koperkleur. Koop hem samen met het bier of los om uw verzameling aan te vullen.

  5.55 €
  Toevoegen
 • Hoegaarden-glas in formaat van 50 cl, met een hoogte van 16,5 cm en een doorsnede van 11,8 cm. Een glas voor het drinken van een Hoegaarden of voor het schenken aan een verzamelaar. Het bier in dit glas is niet het bier wat erbij hoort.

  6.55 €
  Toevoegen
 • Orval-bierkelkglas in formaat van 33 cl, met een hoogte van 15 cm en een doorsnede van 11 cm. Een glas met een lange en ronde voet, een zilverkleurige rand en de Orval-inscriptie in blauwe letters voor het proeven van het bekende Belgische Trappistenbier. Het consumeren van een Orval-bier in een ander glas zou een ware heiligschennis betekenen, aangezien in dit glas de smaken van de Orval pas écht tot hun recht komen!

  6.05 €
  Toevoegen
 • Dit bierglas proberen is dit bierglas willen hebben! Dit tulpglas met voet in formaat van 50 cl en met een hoogte van 22 cm en een doorsnede van 7,9 cm, heeft de inscriptie “Tripel Karmeliet” die speciaal geslepen is voor het proeven van de Karmeliet Tripel. Waarom zou u zich dit glas ontzeggen?

  6.96 €
  Toevoegen
 • Levrette bierglas in formaat van 30 cl, van 14,2 cm hoog en een doorsnede van 6,8. Een volledig afgerond glas om het Levrette bier te degusteren met daarop de slogan "Levrette - Bière de position” (Bier met standing).

  5.55 €
  Toevoegen
 • Leffe-bierkelkglas in formaat van 50 cl, met een hoogte van 21 cm en een doorsnede van 10,5 cm. Een ideaal glas voor het drinken van een Leffe of voor het schenken aan een verzamelaar. Om uw Leffe te drinken, spoelt u het glas eerst om met koud water en schenkt u uw Leffe langzaam in terwijl u uw glas schuin houdt.

  7.56 €
  Toevoegen
 • Hetbierglas van La Corne du Bois des Pendus. Dit bijzonder originele glas in de vorm van een hoorn op een houten steun, is versierd met het logo van het beroemde bier van de Brouwerij Ebly. De hoorn is de voorganger van het klassieke bierglas, onze voorouders gebruikten namelijk stierenhoorns om bier uit te drinken. De brouwerij wilde hem terughalen uit het verleden en stak deze droom van elke bierdrinker in een modern jasje. En wat is er nou leuker dan hiermee te proosten ter ere van de feesten van Asterix en Obelix die immers altijd uit een hoorn dronken. Een origineel cadeau voor uzelf of een ander! 

  28.23 €
  Toevoegen
 • Een Cuvée des Trolls-bierglas van 50 cl en 16 cm hoog met een doorsnede van 7,5 cm. Dit voetglas met een originele textuur is ideaal om uw favoriete Cuvée des Trolls te degusteren.

  6.55 €
  Toevoegen
 • Bierglas van Brasserie d'Achouffe van 33 cl met een hoogte van 16,5 cm en een doorsnee van 7,5 cm bij de kraag. Neem dit glas van de brouwerij met de rood gemutste kabouter en je waant je in het hart van de Belgische Ardennen.

  3.50 €
  Toevoegen
 • Een Hoegaarden-bierglas van 33 cl om een Hoegaarden-bier te degusteren of om aan een verzamelaar cadeau te geven.

  5.65 €
  Toevoegen
 • Hoegaarden bierglas van 25 cl, met een hoogte van 12,8 cm en doorsnede van 9 cm. Een glas om zelf te genieten van een koude Hoegaarden, of om aan een andere bierliefhebber te geven. Een glas dat onlosmakelijk met Hoegaarden wordt geassocieerd en waarin dit beroemde bier ten volle tot zijn recht komt.

  5.04 €
  Toevoegen
 • Geniet van de lichtheid en zachtheid van Jupiler uit dit gegroefde glas met zijn beeltenis. Het logo met stier op rood schild van deze beroemde brouwerij prijkt duidelijk op dit geweldige glas van 25 cl. Alles wat je nodig hebt om te genieten van de lichtheid van een goed gekoelde Jupiler op een terrasje of thuis!

  1.95 €
  Toevoegen
 • Degusteer uw blonde, dubbel of tripel Affligem in dit nieuwe bekerglas van 33 cl!

  5.40 €
  Toevoegen
 • Het tulpglas op voet van het gevierde Ierse bier in formaat van 25 cl. Dit glas werd speciaal ontworpen om de unieke smaak van Guinness in te ontdekken! Met een hoogte van 13 cm en een diameter van 7 cm, dat is precies hoe het glas er uit moet zien waarin je je bruin bier wilt degusteren!  Maak kennis met het glazen steelglas met aan de rechterkant Guinness gegraveerd! Maak je collectie compleet of doe het cadeau aan andere liefhebbers. Dit glas zal je nooit in de steek laten.    Het bier in dit glas is niet het bier wat erbij hoort.

  6.05 €
  Toevoegen
 • Bier moet je uit een bierglas drinken. Daarom heeft Saveur Bière een aantal neutrale bierglazen zonder opdruk in het assortiment, zodat u naar hartenlust kunt genieten van uw bier. Het hier gepresenteerde glas is een elegant ballonglas, ideaal om samen met bekenden of vrienden een biermoment te delen. Het bierglas zonder opdruk Brussel heeft een inhoud van 30 cl, is 13 cm hoog en heeft een bovendiameter van 7 cm. 

  4.60 €
  Toevoegen
 • Ontdek het Rochefort-glas. Een voetglas met een goudkleurige rand en met de naam van de brouwerij in een goudkleurige inscriptie. Ideaal voor het opdienen van de Trappistenbieren Rochefort 10 of 8. Het bier op deze foto is niet het bier wat erbij hoort. In formaat van 33 cl, met een hoogte van 15 cm en een doorsnede van 10 cm. 

  6.05 €
  Toevoegen
 • Een Jupiler-bierglas: 50 cl en 15,5 cm hoog met een doorsnede van 8,5 cm. Geniet van de aroma's van het Jupiler-bier in de bijbehorende bierpul met het logo van brouwerij Jupiler.

  6.05 €
  Toevoegen
 • Bierglas Hoegaarden Grand Cru in formaat van 33cl, met een hoogte van 19,5 cm en een doorsnede van 6,5 cm. Een tulpglas met voet en dunne randen voor het proeven van een Hoegaarden Grand Cru of het schenken aan een verzamelaar. Het bier in dit glas is niet het bier wat erbij hoort.

  5.75 €
  Toevoegen
 • Rince Cochon-bierglas: 50 cl, 20,7 cm hoog en een doorsnede van 7,7 cm. Laat u verleiden door dit glas met een origineel ontwerp om optimaal te genieten van uw Rince Cochon. Het ideale cadeau voor een verzamelaar, of voor uzelf natuurlijk. Het bier in dit glas is niet het bier wat erbij hoort, ga voor de Rince Cochon!

  8.57 €
  Toevoegen
 • Het authentieke Stella Artois bierglas is nu eindelijk beschikbaar! Het heeft een inhoud van 25 cl, hoogte van 17,9 cm en doorsnede van 6 cm. In dit bolvormige voetglas komt Stella Artois volledig tot zijn recht. Koop hem samen met het bier, of los om uw verzameling aan te vullen. Wij raden u aan om dit glas uitsluitend te gebruiken voor Stella Artois!

  4.44 €
  Toevoegen
 • Bierglas Westmalle Trappist in formaat van 33 cl, met een hoogte van 17,5 cm en een doorsnede van 11 cm. Een prachtig kelkglas met voet en ronde en bewerkte randen voor het drinken van een van de bekendste trappistenbieren: de Westmalle Dubbel of de Westmalle Tripel die u bij ons online kunt kopen. Koop hem samen met het bier of los om uw verzameling aan te vullen. Het bier in dit glas is niet het bier wat erbij hoort.

  6.55 €
  Toevoegen
 • Bierglas Franziskaner Weissbier in formaat van 50 cl, met een hoogte van 24 cm en een doorsnede van 7,5 cm. Een glas in fluitformaat, zonder voet en met licht ronde randen voor het drinken van de grote Franziskaner Weissbier. Koop hem samen met het bier of los om uw verzameling aan te vullen.

  4.74 €
  Toevoegen
 • Het bierglas Barbãr Bok in formaat van 50 cl, met een hoogte van 12,5 cm en een doorsnede van 8 cm. Een glas voor het proeven van een Barbãr Winterbok of een Barbãr met honing.

  5.85 €
  Toevoegen
 • Ontdek het 50 cl glas van Isar Bock. Ideaal voor het serveren van pintjes en bier op fles omdat het glas geen enkele opdruk heeft. Zo zorgt u ervoor dat u geen bier van een ander merk schenkt. Het neutrale glas van Isar Bock lijkt op de glazen die vroeger werden gebruikt bij grote banketten en feesten.

  5.90 €
  Toevoegen
 • Dit glas is het resultaat van de creativiteit van de Italiaan Teo Musso, oprichter van brouwerij Baladin en designer Kuaska. Vandaag de dag wordt dit gezien als hét ideale proefglas voor alle bierstijlen.   Het ontwerp van het glas is sober en elegant en de vorm is ideaal voor een complete zintuigelijke ervaring; de aroma’s van het bier zijn buitengewoon goed waar te nemen door de ronding van het glas.   Deze TEKU is onmisbaar in uw collectie!

  6.10 €
  Toevoegen
 • Bush-bierglas: 33 cl inhoud, 18,5 cm hoog en een doorsnede van 7,5 cm. Een matglas op voet met barsteffect om een lekkere Bush of ander bier van de brouwerij Dubuisson te proeven. De liefhebbers van Bush krijgen hun bier in een origineel glas waarin alle smaken optimaal tot hun recht komen. Ontdek ook het Bush-glas met barsteffect en goudkleurige bedrukking.

  6.05 €
  Toevoegen
 • Een Pietra-bierglas van de Corsicaanse brouwerij Pietra van 25 cl en 16,5 cm hoog met een doorsnede van 6 cm. Een voetglas dat verfraaid is met het logo van brouwerij Pietra. Ideaal om een Pietra-bier te degusteren. U kunt dit glas los of samen met bier kopen om uw verzameling aan te vullen.

  5.45 €
  Toevoegen
 • Duo-set van twee Kwak-glazen van 33 cl met bijpassende houten houder. De glazen zijn 24 cm hoog en worden in een blankgelakte houten houder met het Kwak-logo geplaatst. Een speciaal glas dat door zijn langgerekte vorm garantstaat voor een unieke ervaring wanneer u uw Kwak-bier proeft. Een bierglas om cadeau te doen of om uw verzameling aan te vullen.

  26.00 €
  Toevoegen
 • Lindemans Faro bierglas met een inhoud van 25 cl, hoogte van 10 cm en doorsnede van 7 cm. Een bokbierglas met een modern design voor de bieren van Lindemans die vooral geliefd zijn onder vrouwen. Koop hem samen met het bier, of los om uw verzameling aan te vullen. Het bier in dit glas is niet het bier wat erbij hoort.

  5.04 €
  Toevoegen
 • Een Kwak-bierglas zonder houder van 33cl en 24 cm. hoog. Een klassieker onder de klassiekers. Een Kwak-bier zonder Kwak-glas degusteren is misdadig. Het voor de eerste keer hanteren van een Kwak-glas is een bijzondere ervaring en op het moment dat het bier onder het smallere stuk uw smaakpapillen komt verrassen, is er echt sprake van genot. U kunt dit glas los of samen met bier kopen om uw verzameling aan te vullen. Het bier dat in dit glas wordt getoond, is niet het bijbehorende bier. Het Kwak-glas kan niet zonder de houten houder blijven staan. We bieden u dit product te koop aan zodat u eventueel een gebroken glas kunt vervangen.

  9.00 €
  Toevoegen
 • Maredsous-bierglas in kelkvorm met smalle voet van 33 cl. In tegenstelling tot het kelkglas Maredsous van 33 cl heeft dit glas een smallere voet met inscriptie Tradition Bénédictine als herinnering aan het ontstaan van dit abdijbier! Met een doorsnee van 9,5 cm en een hoogte van 18 cm heb je niets meer nodig om dit uitstekende bier uit het klooster van Maredsous te proeven, dat inmiddels door brouwerij Moortgat wordt gebrouwen!

  5.04 €
  Toevoegen
 • Barbãr Bok-bierglas met een hoogte van 10,5 cm en een doorsnede van 7 cm. Een bijzonder glas voor een speciaal bier: de Barbãr met honing. Dit bierglas met het logo van Barbãr zal ongetwijfeld een prominente plaats krijgen in uw keuken of bar.

  4.74 €
  Toevoegen
 • La Trappe-bierglas (Trappistenbier) in formaat van 25 cl, met een hoogte van 16 cm en een doorsnede van 10 cm. Een kelkglas met ronde voet en goudkleurige rand met op de voorkant de La Trappe-inscriptie, voor het drinken van de La Trappe Quadrupel die u bij ons online kunt kopen. Koop hem samen met het bier of los om uw verzameling aan te vullen. Het bier in dit glas is niet het bier wat erbij hoort.

  5.65 €
  Toevoegen
 • Stella Artois-bierglas: 33 cl, 19 cm hoog en een doorsnede van 6,2 cm. Een glas met voet waarmee u optimaal geniet van één van de bekendste Belgische bieren, Stella Artois. Koop hem samen met een flesje Stella Artois, of los om uw verzameling aan te vullen. Het bier in dit glas is niet het bier wat erbij hoort. Saveur Bière raadt u aan om dit glas alleen voor Stella Artois te gebruiken!

  5.04 €
  Toevoegen
 • Een Foudroyante-voetglas van brouwerij Lindemans van 33 cl en 15 cm hoog met een doorsnede van 7 cm. Dit glas heeft een licht afgeronde rand en is verfraaid met het logo van de Foudroyante-bieren. Het bier dat in dit glas wordt getoond, is niet het bijbehorende bier.

  4.34 €
  Toevoegen
 • Het voetglas 3 Monts is een grote klassieker uit de Franse regio Nord-Pas-de-Calais. Voor bieren van 25 cl.

  4.54 €
  Toevoegen
 • Dit glas van 50 cl is speciaal ontworpen voor Erdingerbier en Duits witbier in het algemeen. Dit fraai afgewerkte, slanke glas zal u zeker weten te bekoren!

  6.90 €
  Toevoegen
 • Weihenstephan bierpul van de Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan, een typisch Duitse bierpul.

  5.45 €
  Toevoegen
 • Quatro-set van vier Kwak-glazen van 33 cl met bijpassende houten houder. De glazen zijn 24 cm hoog en passen mooi in de houder van gelakt hout waarop het logo van Kwak te zien is. Dankzij deze houder kunt u de Kwak onder de beste omstandigheden en gezellig samen met uw vrienden proeven.

  54.99 €
  Toevoegen
 • Delirium Tremens-bierglas van 25 cl. Dit glas met een doorzichtige en ronde voet, dat versierd is met de roze olifantjes van het bier Delirium Tremens, is verkrijgbaar bij onze webshop. U kunt dit glas los of samen met bier kopen om uw glazenverzameling aan te vullen. Het bier dat in dit glas wordt getoond, is niet het bijbehorende bier.

  5.34 €
  Toevoegen