Brewdog Brewery

60 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

Brewdog is een innovatieve Schotse brouwerij die gespecialiseerd is in artisanale ale en waarvan de strategie vooral gericht is op innovatie, innovatie en een beetje meer innovatie! In de afgelopen tien jaar zijn originele Punk Brewers uitgegroeid tot een van de bekendste namen in de Britse Craft Beer scene.

Zij hielpen de revolutie van het ambachtelijk bier op gang te brengen. En hun aanbod van bieren is spannend, en anders, maar toch toegankelijk.

Hun bekendste brouwsel is Punk IPA, een Amerikaanse India Pale Ale waaraan alle andere worden gemeten. Terwijl Tactical Nuclear Penguin, ooit het sterkste bier ter wereld, hielp om hun legende op te bouwen voordat de kroon werd gestolen door Snake Venom, een super sterk bier van een andere brouwerij in Schotland.

Brew Dog biedt een indrukwekkend assortiment bieren in vrijwel elke stijl en voor elke smaak en smaak. Hun winnende strategie bestaat uit het voortdurend creëren van nieuwe bieren en met een ongeëvenaarde passie. Laten we eerlijk zijn, de bierindustrie draait vooral om passie.

Opgericht in 2007 door twee James Watt en Martin Dickie, is de brouwerij gevestigd in het noordoosten van Schotland. Brewdog exporteert meer dan 120000 flessen per maand wereldwijd.


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.