1. Cadeaus en accessoires
  2. Bierpakketten

Koop jouw bierpakket online! Veel keuze, lage prijs!

32 producten

Sorteer op

Aanbevolen

dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating
Assort Noël

31,95€

in plaats van

39,95€

31,95€

in plaats van

39,95€

box noël
WWB
Big Packs Hopt

In de online bierwinkel van HOPT vind je een grote variëteit aan bierpakketten. De bierpakketten zijn door onze biersommeliers samengesteld om je een boeiende proeverij te laten beleven, door bieren die overeenkomsten hebben maar ook verschillen goed met elkaar te kunnen vergelijken. Heerlijk om zelf te ontdekken of om cadeau te doen...

Bier is voor ons veel meer dan een heerlijke dorstlesser. De bierkenners van HOPT houden ervan om bieren in alle rust te degusteren en ze te vergelijken met vergelijkbare bieren, om zo nieuwe nuances te ontdekken in bieren waarvan we toch dachten dat we ze al kenden. Proef met ons mee door één van onze bierpakketten te bestellen. Thuis, alleen of in het gezelschap van vrienden, zul je dan vertrouwde smaken herkennen in bieren die je nog nooit geproefd hebt, en nieuwe smaken ontdekken in de bieren die je toch al zo vaak bij ons hebt besteld. Bierpakketten openen je ogen en je smaakpapillen en laten je nog meer van bier genieten dan je tevoren al deed. Bovendien kun je door voor bierpakketten te kiezen van een interessant prijsvoordeel profiteren. Zo maken we jouw bierproeverij laagdrempelig. Je ontdekt een wereld van smaak met de bieren van HOPT!

Bierproeverij met bierpakket van HOPT

Bierpakketten van HOPT bieden veel smaak en veel bierplezier voor een scherpe prijs. Onze bierpakketten laten je proeven en genieten van heerlijk bier. Bij een proeverij leer je door een slimme opbouw en smakelijke bier-spijscombinaties vele nieuwe facetten van bier kennen. Het kan interessant zijn om smaaknotities te maken. Wat ruik je, wat proef je, welke aroma’s herken je? Heb je smaakassociaties? Noteer en leer van jezelf!

We raden je aan om licht te beginnen. Een lichte blonde opent je smaak. Het is ook prettig om de eerste dorst te kunnen lessen met een licht biertje. Waak er wel voor om met een te bitter bier te beginnen. Hop is prikkelend, maar te veel hop zorgt ervoor dat je het volgende biertje uit je HOPT-bierpakket minder goed proeft. Ook hiervoor geldt dat goed opbouwen belangrijk is.

Als je met de proeverij van je bierpakket begonnen bent, kun je de zwaardere en meer karakteristieke bieren aan bod laten komen. Verschillende blonde en bittere bieren naast elkaar kunnen je interessante verschillen in hop-aroma’s laten ervaren. Ervaar het pittige karakter van IPA, of proef de klassieke bitterblonde trappisten van Orval, Westmalle en Chimay! Laat donkere bieren met een sterk moutprofiel – karamel, tonen van chocolade – tegen het einde van de proeverij aan de beurt komen. Je kunt er rustig van genieten. Een zware stout of een rijke quadrupel zijn waardige afsluiters. Welk bierpakket inspireert jou tot een heerlijke proeverij?

Bierpakkatten kiezen

In de online bierwinkel vind je een ruime keuze aan bierpakketten. Uiteraard hebben we rekening gehouden met verschillende smaken en thema’s. Combineer je bier graag met eten of hapjes? Bij ons vind je ook bierpakketten met een snack daarbij, of pakketten die uitstekend met een bourgondische maaltijd kunnen worden gecombineerd. Daarnaast zijn er thema-bierpakketten, zoals een bierpakket dat bestaat uit trappistenbieren. Je kunt dan een eigen trappistenproeverij organiseren. Ook voor dit pakket geldt dat je er heerlijk bij kunt eten, bijvoorbeeld door de beroemde Belgische trappistenkazen in huis te halen.

Bierpakket online bestellen

Bij HOPT kun je je bierpakket online bestellen. Daarmee nemen we je veel werk uit handen: niet alleen kozen onze bierkenners de bieren voor je uit, we zorgen er ook voor dat de bieren breukvrij worden verpakt en vervolgens bij je thuis geleverd worden. Voor jou blijft er maar één taak over: het proeven van de heerlijkste bieren van de wereld. Op je gezondheid!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS