De Nr.1 in online speciaalbier

Discovery box

Verzendcondities

Verzendcondities

Stevige verzendverpakking, direct verzonden.

Vanaf 7 uur zijn onze logistiek medewerkers bezig om de orders te verzamelen, klaar te maken en te verzenden. Order die voor 3 uur worden geplaatst zullen we dezelfde dag nog klaarmaken en verzenden via onze logistieke partner.

Fles verpakking

Onze flessen worden apart verpakt in versterkte dozen, dit alles om ervoor te zorgen dat de producten je in originele en onbeschadigde staat bereiken. Onze zijn zo ontworpen zodat zij 24 flessen kunnen bevatten.


Het verpakken van een fust

Uiteraard kunnen wij ook fustjes versturen. Deze dozen zijn zo ontworpen zodat deze 3 fustjes kunnen bevatten. We gebruiken eco-vriendelijk gerecycled karton om de fustjes te beschermen, zodat ook deze je in onbeschadigde staat zullen bereiken.


Het verpakken van glazen

Onze glazen worden dubbel verpakt, in een apart doos inclusief bubbeltjesfolie.

Waar we na bier het meest van houden: het orderpicken en klaarmaken van jullie order zodat jullie van de beste bieren kunnen genieten!

Verzending door Chronopost / DPD


We verzenden je order via Chronopost (onderdeel van de DPD groep). Onze orders verzenden wij vanuit ons magazijn in Lille, Frankrijk. Na het verlaten van het magazijn zul je een e-mail met daarin de trackinglink van je order ontvangen. Zo kun je te allen tijde je order volgen.

Levering in heel België binnen 24/48 uur* vanaf € 5,90.

*Leveringen vinden niet plaats op zaterdag. Na 15:00 zal de levering niet de eerstvolgende dag, maar de dag erop plaatsvinden. Met uitzondering van donderdag, hierna zal de levering op de eerstvolgende maandag plaatsvinden.
Voor onze leveringen hanteren wij de volgende tarieven
0 - 2 kg = € 5.90
2 - 11kg = € 6.90
11-16kg = € 7.90
16-20kg = € 8.90
20-23kg = €9.90
23-31kg = € 15.90
31-40kg = € 19.90