1. Home
  2. Verzending bij HOPT

Verzending bij HOPT

Onze passie voor bier gaat tot aan de levering

Algemeen goed om te weten

Elke bestelling die voor 11.00 uur is geplaatst via DHL Home, ontvang je reeds thuis de volgende dag. Verzendingen na 11.00 komen ten laatste aan binnen 2 werkdagen. Verzend- en levertijden variëren in realtime. De datum waarmee we akkoord gaan, is de datum die wordt aangegeven tijdens het bezorgproces bij de stap "Aflevermethode". Gebruik de code FREEDELIVERY100 voor gratis verzending vanaf €100.

Verpakking van Flessen

Onze bieren worden in aparte kartonnen verpakking geplaatst met versterkte tussenschotten, om alle kans op breuk te vermijden. Onze kartonnen verpakking kan tot 24 flessen bevatten, deze staan allemaal mooi rechtop voor de veiligheid.

Verpakking van PerfectDraft Vaten

Onze kartonnen verpakkingen zijn geoptimaliseerd om tot 3 vaten in 1 doos te kunnen houden. We gebruiken milieuvriendelijk isolatiemateriaal om de vaten te verpakken en te beschermen tegen stoten.

Verpakking van Glazen

Onze glazen zijn dubbel beschermd! Naast een doos zijn ze omwikkeld met versterkte plastic bellenfolie wat een luchtkussen geeft voor de tweede doos.

We werken samen met DHL Home om jou de beste levering te kunnen aanbieden tegen de beste prijs. Leveringskosten kunnen afhangen van het gewicht en grootte van jouw bestelling.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS