1. Home
  2. Brasserie Dupont

Brasserie Dupont

43 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

De Belgische artisanale brouwerij Brasserie Dupont is beroemd om zijn sensationele Saison Dupont boerderijbier. De brouwerij heeft een lange geschiedenis in het brouwen van uitstekende bieren in traditionele stijlen.

Brouwerij Dupont is gevestigd in een oude boerderij uit 1759 in Tourpes, een dorp in België op 10 kilometer afstand van de Franse grens. In 1920 nam Louis Dupont de brouwerij over van zijn vader. Hij specialiseert zich in honingbier en seizoensbier.

Na 25 jaar geeft Louis de scepter door aan zijn neef, de meesterbrouwer Sylva Rosier, die vervolgens plaats maakt voor zijn zoon Marc. Marc runt de brouwerij 40 jaar lang, van 1964 tot 2002. In dat jaar neemt neef Olivier de Deycker de brouwerij over en wordt daarmee de vijfde generatie van deze historische brouwerij.

Sinds die tijd is de reputatie van de brouwerij tot ver over de grensen gegaan en is 40% van al het gebrouwen bier bestemd voor het buitenland. Hoewel de productie en de omzet flink zijn gestegen blijft de brouwerij prachtig kwaliteitsbier Saison Dupont brouwen gebaseerd op eeuwenlange ervaring en authentieke recepten.

LazyImage
Speciaalbier thuisbezorgd!Binnen 3-5 werkdagen thuisbezorgd.Onze leveringsvoorwaarden
LazyImage
Join the ClubMaak een account aan & profiteer van extra veel voordeel!Ons Loyaliteitsprogramma (Club Hopt)
LazyImage
Klantenreviews8,8/10
Onze klanten zijn dol op ons.EKOMI
8,88,8
x
LazyImage
>1600 SpeciaalbierenVan de beste brouwerijen ter wereld!Wie wij zijn!

LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage

LazyImage
LazyImage

Bekend VAN
LazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.