Logo Hopt

69,90€

Beery Christmas, het beste cadeau vóór kerst

Orange wavesOrange waves
Geïllustreerde kartonnen doos, met blikjes bier en een gevuld glas.Geïllustreerde kartonnen doos, met blikjes bier en een gevuld glas.Geïllustreerde kartonnen doos, met blikjes bier en een gevuld glas.

NIEUW DIT JAAR : 25 BIEREN OM TE ONTDEKKEN!

BEERY CHRISTMAS

Ontdek de 2021-editie van onze kalender!

69,90€

GRATIS BEZORGING MET DHL!

Verzending vanaf 11-10-2021

beersbeersbeers

25 NIEUWE BIEREN!

Exclusief gebrouwen voor deze adventskalender

customercustomercustomer

26 BROUWERS EN BROUWERIJEN VAN OVER DE HELE WERELD

en evenveel verhalen om te vertellen

websitewebsitewebsite

1 INTERACTIEVE WEBSITE

om je een onvergetelijke bierervaring te geven!

Iceberg illustrationIceberg illustration

De wereldberoemde adventskalender die nét even anders is!

Ga mee op avontuur en ontdek de bijzondere wereld van de Beery Christmas! Onze brouwers vertellen je alles over hun (en jouw) passie: goed bier.

Elke dag van december zullen duizenden bierliefhebbers in heel Europa nieuwe bieren en nieuwe smaken ontdekken.

De bieren zijn exclusief gebrouwen voor jou, dus ontdek nieuwe bierstijlen (en brouwprocessen) voor een unieke en exotische smaakervaring!

Iced mountainsIced mountains
  • brouwerijenbrouwerijenDe brouwerijen
  • selectieselectieDe keuze
  • aanwijzenaanwijzenDe ontwerper

Innovatieve recepten en smaken!

Elk jaar werken we samen met brouwers van over de hele wereld. Kom binnen in de wereld van de brouwer om je kennis te verruimen!

Heel HOPT in één doos!

De Beery Christmas biedt een TOP-selectie van de mooiste brouwerijen in de wereld en geeft een grote verscheidenheid aan stijlen in één prachtig pakket, zodat geen druppel van de ontdekking verloren gaat!

Getekend door Marie Gosselin

Marie Gosselin komt oorspronkelijk uit Normandië, studeerde in België, reisde naar Melbourne en belandde uiteindelijk in Lille, Noord-Frankrijk, heel dicht in de buurt van HOPT! Ze ontwierp de portretten van onze brouwers én een speurtocht waarmee je elke dag je bier kunt vinden.

Innovatieve recepten en smaken!
Innovatieve recepten en smaken!
Innovatieve recepten en smaken!
Heel HOPT in één doos!
Heel HOPT in één doos!
Heel HOPT in één doos!
Getekend door Marie Gosselin
Getekend door Marie Gosselin
Getekend door Marie Gosselin
Klif in de kerstperiode met een hertKlif in de kerstperiode met een hert

9e editie

Reeds jarenlang verfijnen we onze kennis en expertise op dit gebied.

Sinds 2007

HOPT is al 14 jaar de grootste bierspecialist op het internet.

KLANTENSERVICE

Vragen? Van maandag tot en met vrijdag 8.00 - 16.00 uur staat onze klantenservice voor je klaar.

DecapsuleeurDecapsuleeurDecapsuleeur

Een tipje van de sluier opgelicht....

Illustratie van een man en een vrouw die een bier in de hand houden.Illustratie van een man en een vrouw die een bier in de hand houden.Illustratie van een man en een vrouw die een bier in de hand houden.
Brouwerij Effet Papillon - common.beer PASSION GINGEMBREBrouwerij Effet Papillon - common.beer PASSION GINGEMBREBrouwerij Effet Papillon - common.beer PASSION GINGEMBRE
Illustratie van een man die een drukbier gebruikt.Illustratie van een man die een drukbier gebruikt.Illustratie van een man die een drukbier gebruikt.
Pohjala - common.beer RukkiväliPohjala - common.beer RukkiväliPohjala - common.beer Rukkiväli
Illustratie van een man die lacht en een piek van tarwe, gekruiste armen houdt.Illustratie van een man die lacht en een piek van tarwe, gekruiste armen houdt.Illustratie van een man die lacht en een piek van tarwe, gekruiste armen houdt.
Brouwerij Vocation - common.beer Toucan TropicBrouwerij Vocation - common.beer Toucan TropicBrouwerij Vocation - common.beer Toucan Tropic

PASSION GINGEMBRE

Brouwerij Effet Papillon

Een oude Duitse stijl die onder het stof vandaan is gehaald en nieuw leven is ingeblazen door het brouwen met passievrucht en gember.

"Een Berliner Weisse die je zal verrassen"

Rukkiväli

Pohjala

Een bier met een geroosterd aroma en een vleugje rogge voor een zoete kerstgeur.

"Een vleugje rogge voor een geruststellende kruidengeur."

Toucan Tropic

Brouwerij Vocation

Een fruitige en sappige IPA gebrouwen met experimentele HBC-hop

"Een pure India Pale Ale!"

Logo

De adventskalender waar iedereen van droomt: ambachtelijke bieren, vakkundig gebrouwen!

Logo

De coolste kalender.

Logo

De adventskalender voor volwassenen.

Logo

Een uitzonderlijke selectie bier!

Op weg naar een nieuw avontuur!

We werken een heel jaar aan de Beery Christmas, om jou de beste ervaring te kunnen geven omtrent een onderwerp waar we zo gepassioneerd door zijn: écht GOED bier!

25 bieren om jou 24 dagen lang te verwennen: je leert nieuwe smaken kennen en je breidt je kennis van bier serieus uit!

  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017

400.000 bierliefhebbers hebben de Beery Christmas al geproefd sinds 2013!

Honderden reviews en 4.5/5 als gemiddelde beoordeling!

High score

"Ik gaf de Beery Christmas aan mijn echtgenoot en hij was dolgelukkig met deze verrassing!"

Moniek

"Dit was mijn eerste ervaring met de Beery Christmas, wat een geweldige beleving!

Ruud

"Ik vind het idee erg origineel! We wachten met spanning op 1 december om het eerste biertje te proeven!"

Fiona

Almost big score

"Zeer mooie adventskalender, bovendien supersnel bezorgd en stevig ingepakt!"

Dennis

Snel thuisgeleverd en stevig verpakt!

Logo DHL

13 kg

Het gewicht van 25 kwaliteitsbieren!

Onverwoestbare verpakking

Een kwaliteitspakket dat bestand is tegen elk soort vervoer!

Afmetingen

Hoogte: 50 cm Lengte: 35 cm Diepte: 27 cm

CO2 Neutraal

We compenseren de CO2 voetafdruk van elke levering.

We beantwoorden al jouw vragen

Je zei 25 bieren, maar ik zie slechts 24 vakjes.

Dit jaar zit er een kleine verrassing verstopt in de Beery Christmas! In 1 uitzonderlijk vakje zijn 2 bieren verstopt. Een 25e bier rijk aan smaken... maar meer verklappen we niet!

Hoe ziet de Beery Christmas eruit?

De Beery Christmas is een adventskalender bestaande uit 25 ambachtelijke bieren van over de hele wereld, exclusief voor jou gebrouwen! Het is een grote geïllustreerde doos met 24 vakjes. Voor deze editie 2021 zet HOPT de brouwers van deze topbieren in het zonnetje. Je ziet deze brouwers in de tekeningen op de buitenkant van de kalender. Aan de hand van hun verhalen ga je op reis om nieuwe stijlen en biercultuur te ontdekken. Van 1 tot en met 24 december!

Hoe werkt de Beery Christmas? Is er een bijzonder ritueel dat we moeten volgen?

De Beery Christmas is dé adventskalender voor volwassenen. Dit jaar vertellen de brouwers de verhalen rondom de bieren! Volg elke ochtend de aanwijzingen op de doos, zoek het juiste vakje en zet het bier van de dag in de koelkast om op een later moment te kunnen drinken. Als je de antwoorden wilt weten of als je geen zin hebt om te zoeken, kijk dan direct op de achterkant van de Beery Christmas. Op elk vakje vind je informatie over de ideale temperatuur om van je bier te genieten, evenals ideeën voor food pairing. Om de ervaring compleet te maken, heeft het team van Hopt een speciale website gecreëerd. Rijk aan advies van onze brouwers, met proefnotities, uitleg over de bierstijl, hun verhalen en anekdotes, etc. De site geeft ook tips voor het combineren van bier en spijs, het soort glas dat je kunt gebruiken en serveerinstructies. Een echte reisgids om je te begeleiden op deze wereldreis langs brouwerijen. Om de Beery Christmas ontdekkingen dagelijks te delen, zal de ervaring online beschikbaar zijn op onze social media. Op het programma staan live proeverijen, interviews met brouwerijen en bovendien kun je in de decembermaand prijzen winnen.

Wat zijn de geselecteerde bieren?

We gaan niets verklappen! Het enige wat we vertellen is dat de adventskalender bestaat uit 25 ambachtelijke bieren in een formaat van tenminste van 33cl.

Is het dezelfde selectie van bieren als vorig jaar?

Nee. Elk jaar is er een nieuwe editie, een nieuwe selectie verrassende bieren uit nieuwe landen om te ontdekken en altijd meer smaken om te proeven. We bieden een veelbelovende 2021 editie aan waar we al meer dan een jaar aan werken. Zoals elk jaar hebben wij de feedback van onze klanten benut voor een nog betere versie.

Zal er variatie zijn?

Absoluut! Lichte pils, hoppige amber, kruidig bruin bier... onze belofte is je bier te laten ontdekken en vooral voor ongewone bieren met een complexe smaak. 24 dagen, 25 verschillende stijlen: je ontdekt nieuwe bieren die je niet onverschillig zullen laten. Eén ding is zeker: je komt voor verrassingen te staan!

Beery Christmas, de adventskalender met bier erin!

Hou je van goed bier en vind je het principe van de adventkalender leuk? Deurtjes openen en biertjes drinken? Trakteer jezelf op een kalender met ambachtelijke bieren, met de Beery Christmas! Vervang chocolade door bier en open elke dag een deurtje om een ​​nieuw bier te ontdekken. Zo wordt aftellen tot Kerstmis elke dag een feest!

De Beery Christmas, een selectie van bieren in alle smaakprofielen

The Beery Christmas kalendar: 25 exclusieve ambachtelijke bieren die speciaal zijn gebrouwen voor HOPT. Kwaliteit proef je en dat krijg je ook, met bieren van 28 wereldberoemde ambachtelijke brouwerijen. De Beery Christmas geeft je de mogelijkheid om elke dag nieuwe smaken te ontdekken via 25 verschillende bierstijlen. Neem een toer rond de wereld met bieren van vijf continenten (sorry Antarctica) en begin aan een reis voor je smaakpapillen!

Bovendien wordt de selectie van onze adventkalender elk jaar vernieuwd zodat de inhoud uiterst geheim blijft. Geef de Beery Christmas als geschenk want het is een uitstekend cadeau-idee om familie, vrienden of jezelf te verrassen terwijl je wacht tot de kerst!

Vanaf 1 december kan je, samen met de rest van de Beery Christmas community, onze mini-site ontdekken. Het is een interactieve proefgids om je te begeleiden in jouw ontdekkingsreis tijdens de advent. Elke dag kom je meer te weten over het bier dat je drinkt met informatie over de stijl, de optimale proefomstandigheden, de brouwerij ... wat is er leuker dan elke dag verrast worden?

De adventskalender voor bier!

De Beery Christmas is ontworpen als een traditionele adventkalender, met een speciaal vakje voor elk bier. Dit jaar werd deze ontworpen door de illustrator Marie Gosselin, een kunstenares gefascineerd door de ontdekking van de wereld en de natuur. Voor deze 9e editie van de Beery Christmas kozen we ervoor om je mee te nemen naar de brouwerijen en de brouwers te ontmoeten. Dit jaar staan de portretten van alle brouwers afgebeeld op de kalender die deelnemen aan deze inspirerende reis met de Beery Christmas.

Tel de dagen van december af met de verborgen aanwijzingen in het ontwerp. Los het raadsel op en je kan het vakje van het volgende bier vinden! En houd je meer van drinken dan van spelletjes? Draai de doos dan maar gewoon om want je vindt de plek van het volgende biertje gewoon op de achterkant van onze kalender.

Het is een kunstobject op zich! De Beery Christmas adventskalender zal in de loop van de maand december jouw woonkamer versieren. Sommigen klanten zetten deze onder hun kerstboom. Dat blijft niet onopgemerkt want de doos is 50 cm hoog en 27 cm breed en weegt maar liefst 13 kg. DHL bezorgt dit imposante pakket bij jou thuis!

Hoe geniet je van de bieren van de adventkalender?

Bier moet koud gedronken worden! Helaas kan je niet de hele kalender in de koelkast schuiven! HOPT adviseert je elke ochtend een nieuw deurtje van de kalender te openen en het bier van de dag koud te leggen. Zo is het bier tegen de namiddag op ideale temperatuur om geproefd te worden!

Bier met liefde gebrouwen drinkt men met verstand. Alcoholgebruik wordt afgeraden voor zwangere vrouwen. Je verklaart dat je 18 jaar of ouder bent. Interdrinks, Lille, Frankrijk