Het Kerstcadeau met 24 speciaalbieren!

Bier om van te houden!

24 speciaalbiertjes van wereldklasse.

Aan huis bezorgd

Speciaalbier thuis bezorgd! Makkelijk toch?

Een originele kerstcadeau!

‘’ we hebben met veel plezier deze Beery Christmas video gemaakt. Geniet ervan! ‘’
Julien - eigenaar en oprichter van HOPT

Ontdek elke dag een nieuw speciaalbier!

Ontdek elke dag nieuwe brouwerijen en nieuwe bierstijlen, dit terwijl je aftelt tot Kerstmis. Maak elke morgen een vakje open, doe het biertje in de koelkast en geniet 's avonds van je biertje van de dag! Proost!

15 Gewicht (kg)
34.3 x 26.8 x 49.8 Afmetingen (cm)

Iedereen praat erover

"De Beery Christmas is niet zomaar een pakket. Maar het geeft je de gelegenheid om op een unieke manier in aanraking te komen met de beste speciaalbieren."
Victor de B.
"24 dagen lang verschillende heerlijke speciaalbieren ontdekken!"
Hélène K.

Het concept

Karl Grandin, van de Omnipollo brouwerij, aan het werk om het design van de Beery Christmas te maken.

Vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen sectie!

Beery Christmas is een grote kartonnen doos met een design van de getalenteerde Karl Grandin. Hij is zowel mede-oprichter van het merk Cheap Monday, als ontwerper en brouwer en bovendien ontwerper van de atypische etiketten van de brouwerij Omnipollo. Bereid je dus voor op een duik in een kosmisch universum met deze nieuwste versie van Beery Christmas!
Beery Christmas is met zorg zo ontworpen dat je je het biertje van de dag kunt pakken, zoals bij een adventskalender, zonder dat het volgende biertje zichtbaar is: dat blijft een verrassing. Over tradities gesproken; afgezien van het openen van het eerste vakje op 1 december staat er niets vast. Je vindt echter kleine aanwijzingen achter elke vakje waarachter je je dagelijkse verrassing aantreft. Sommige biertjes worden koud gedronken, anderen juist niet. Maar moet je die adviezen opvolgen?
Dit is STRICT GEHEIM. Alleen de elfjes weten dat en we kunnen alleen zeggen dat het een verrassende selectie speciaalbier is. Al dan niet een samenwerking tussen maar liefst 29 verschillende brouwerijen. In de Beery Christmas vind je dan ook verschillende bierstijlen, waardoor je wordt meegenomen op reis door het bieruniversum. Een echte ontdekkingstocht!
Bij de samenstelling van de Beery Christmas hebben we gebruik gemaakt van jullie feed back. We bieden een selectie aan van internationaal craft bier, veelal gebrouwen voor deze Beery Christmas. Het aanbod is in één woord uniek!
Je vindt in Beery Christmas 24 heel afwisselende biersmaken. Anders gezegd, elke dag kun je een ander type bier uitproberen. Voor elke smaak is er wat - bereid je voor op mooie ontdekkingen!
Wij van Hopt zetten de moderne techniek in om je te begeleiden in de ervaring van het bierproeven! Elke adventskalender is daarom voorzien van een chip die je kunt scannen door met je smartphone langs het bovenste deel van Beery Christmas te gaan. Zo kun je een pagina openen met informatie over elk bier! Natuurlijk vind je ook alle informatie over ons bier op onze website en onze social media : Facebook, Youtube, Instagram. Let wel: voor het scannen van de NFC chip dient men voor iPhone een NFC reader te downloaden. Men dient de iPhone aan de bovenkant tegen de NFC chip te houden. Onze NFC chip werkt alleen met iOS 11 en een iPhone 7 of nieuwer.
Elke dag vanaf 12 uur ’s middags is deze info beschikbaar. Je kunt de chip op de Beery Christmas scannen met je smartphone of op onze site kijken en onze social media. Let wel: voor het scannen van de NFC chip dient men voor iPhone een NFC reader te downloaden. Men dient de iPhone aan de bovenkant tegen de NFC chip te houden. Onze NFC chip werkt alleen met iOS 11 en een iPhone 7 of nieuwer.
Om Beery Christmas in huis te hebben voor 1 december, moet je uiterlijk op vrijdag 24 november bestellen. Houd echter in gedachten dat er een beperkt aantal exemplaren beschikbaar is van Beery Christmas.
Je kunt de Beery niet meer voor-bestellen, je kunt nu direct bestellen maar wacht niet te lang want de verkoop gaat erg hard.
De Beery Christmas is in voor-bestelling, het is daarmee niet mogelijk om deze te combineren met een andere bestelling
Nee, jammer genoeg kun je geen kortingsbonnen gebruiken.
Bij een bestelling van meer dan 20 exemplaren Beery Christmas kun je contact opnemen met onze klantenservice: Hopt.nl
Het geld wordt direct van je rekening afgeboekt bij de bestelling en niet als Beery de deur uitgaat. Beery Christmas is zo'n veelgevraagd produkt dat de betaling je ervan verzekert dat jij ook daadwerkelijk een exemplaar thuiskrijgt. Er kan overigens niet in termijnen worden betaald.
Beery Christmas is een collector’s item, beschermd door een kartonnen verpakking waarop Beery Christmas staat afgedrukt; het geheel weegt echter 18 kg dus we raden je aan er niet tever mee op stap te gaan! Neem de auto als je het pakket moet afhalen of vraag hulp van je vrienden. In dat geval deel je als dank het eerste biertje met hen! Overigens als je het uit de beschermende verpakking haalt, kun je Beery Christmas wat makkelijker verplaatsen omdat er twee handvatten aanzitten.
We doen er alles aan om de Beery Christmas zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. We kunnen niet precies zeggen hoeveel dagen het duurt maar je kunt er zeker van zijn dat je de kalender voor 1 december onder je boom kunt zetten!
De bezorging vindt plaats via PostNL. LET OP: wij verzenden de Beery Christmas doorgaans op donderdagen, daarvoor kan het even duren voordat de bestelling huis is. Na 16 november 2017 zullen wij de Beery Christmas dagelijks verzenden met DPD, let op: DPD levert niet op zaterdagen.
Als je de Beery Christmas op verschillende adressen bezorgd wilt hebben, moet je meerdere bestellingen doen. Voor elke bestelling één adres.