Beery Christmas

De adventskalender met 24 speciaalbieren

Met 24 EXCLUSIEF gebrouwen speciaalbieren!

69,90€

Aan huis geleverd!

Artikel niet meer verkrijgbaar

Schokbestendige verpakking

Binnen 1-2 werkdagen in huis!

n

Speciaalbier uit de hele wereld

Samengesteld door onze beer experts

Klantenservice

Van maandag t/m vrijdag - 09:00 tot 12.00 uur

24 unieke speciaalbieren

Exclusief voor de Beery Christmas gebrouwen

17 landen

Een reis in de wereld van speciaalbier

29 Brouwerijen

Zoals: Mikkeller, Het Uiltje, Pohjala, Bosteels, Omnipollo, Hitachino en nog veel meer!

Een virtuele biersommelier

Leer elke dag een beetje meer over bier

Ontdek elke dag een nieuw speciaalbier!

Beery Christmas, het summum van speciaalbierliefhebbers over heel Europa! Ontdek bieren van de beste brouwerijen, zoals: Het Uiltje uit Haarlem, Omnipollo uit Zweden, Bosteels uit België, Hitachino uit Japan, Pohjala uit Estland, Founders uit de VS, Mikkeller uit Denemarken nog veel meer! Een speciaalbier Adventskalender, een avontuur dat begon in 2013 en inmiddels is uitgegroeid tot een jaarlijks ritueel. Zo zijn we begin dit jaar al druk geweest met het selecteren van de verschillende bieren, het ontwerpen van de Beery Christmas, het verpakken, het maken van de beschrijvingen en natuurlijk het uiteindelijke verzenden. Elke dag zullen – vanaf 1 December - tienduizenden mensen zoals jij, hetzelfde bier proberen, tot 24 December - de dag voor kerst. En dit jaar zijn (bijna) alle bieren EXCLUSIEF gebrouwen voor de Beery Christmas! Ontdek hoppige bieren, blonde bieren, bieren met geroosterde mout en nog veel meer, een ware prikkeling van je smaakpapillen! Ook dit jaar zal de Beery Bot je weer begeleiden bij de ontdekkingsreis die de Beery Christmas heet. Dus pak je favoriete bierglas, leun achterover, schenk je craftbier in en ga met ons mee wanneer we de smaakvolle wereld van de Beery Christmas betreden. Cheers!

in samenwerking met

RateBeer.com wordt algemeen erkend als de meest diepgaande, nauwkeurige bron en is een van de meest bezochte sites voor informatie over bier.

Een unieke speciaalbier Adventskalender

Stevig

Deze verpakking kan wel tegen een stootje

Gemakkelijk te gebruiken

Bekijk onze tips voor het proeven van bier

15kg

Speciaalbier is nu eenmaal zwaarder dan water

Afmetingen

Hoogte: 49,8 cm

Lengte: 34,3cm

Breedte: 26,8 cm

Bekend van:

De lekkerste adventskalender

Een smaakvolle selectie bieren!

De kalender voor liefhebbers

De speciaalbier adventskalender voor volwassenen

Sinds 2013, hebben meer dan 300.000 bierliefhebbers genoten van deze bieradventskalender!

S. van Dijk
4.4/5
Wat een leuk concept. Mooi verpakt & heerlijke bieren.
M. de Vries
4.7/5
Zeer verrassende en onbekende biertjes mét bierpairing in de advent-kalender! Aanrader!
K. Smit
4.9/5
De Beery Christmas, een geweldig pakket. Schitterend leuke messenger-BOT.

337 Ekomi klantbeoordelingen

4,5/5 gemiddelde beoordeling

Een bierzoektocht ontworpen door Rafael Varona

Ook dit jaar hebben we een getalenteerde designer gestrikt om de Beery Christmas te ontwerpen. Hij heeft van de Beery Christmas een fantastisch ontwerp gemaakt, welke deze bier adventskalender - overigens een perfect speciaalbier cadeau - verandert in een jacht op 24 verschillende speciaalbieren!

Volg van 1 tot 24 december onze aanwijzingen en ontdek de verschillende craftbieren. Laat de ontdekkingsreis beginnen!

Veel gestelde vragen

Hoe ziet de Beery Christmas eruit?

De Beery Christmas is een aftelkalender gevuld met 24 speciaalbieren, exclusief voor HOPT gebrouwen, welke je meeneemt door de wereld van speciaalbier. Met dit kerstcadeau wordt het aftellen van de dagen tot kerstmis extra leuk! De speciaalbieren in de kerst advent zijn gebrouwen in verschillende landen. Het ontwerp is dit jaar gemaakt door Rafeal Varona en hij heeft ons bedrijf in Lille, Frankrijk als inspiratiebron gebruikt. Wat ons betreft is de Beery dit jaar weer een fantastisch, kleurrijk concept geworden, ideaal voor het komende Kerst seizoen!

Hoe kun je het best van de Beery Christmas genieten? Is er een ritueel dat je voor dit cadeau idee moet volgen?

Beery Christmas werd ontworpen als een klassieke adventskalender. Elke dag open je een luikje om het bier van die dag te proeven. Ook dit jaar hebben we besloten om de regels een beetje te veranderen. In tegenstelling tot andere adventskalenders hebben we alleen een nummertje gezet bij dag 1!

Elke dag dien je een vakje te openen, in het bijgeleverde boekje kun je de hints vinden die je naar het volgende leiden. Geen zin om te spelen? Te moeilijk? Te vermoeiend? Geen nood! We hebben op de achterkant de oplossing gezet, zodat je altijd het bier van de dag kunt vinden. Open het vakje in de ochtend, zet je speciaalbier koud zodat je er 's avonds van kunt genieten. Op elk vakje staat een zogeheten "food-pairing" en de ideale drinktemperatuur.

Proost!

Welke bieren zitten er in de Beery Christmas?

Nou, dat gaan we natuurlijk niet verklappen! Maar, we zijn de moeilijkste niet en kunnen uiteraard wel wat meer informatie prijs geven.

Je vindt bieren van o.a.: Mikkeller, Nomada, Pohjala, La Virgen, Omnipollo, Tempest, Bosteels & Het Uiltje in het pakket.

Benieuwd of je deze bieren in kunt check op Untappd! Uiteraard kun je deze bieren inchecken :).

Bevat de adventskalender dezelfde bieren als vorig jaar?

Nee, elk jaar zijn er andere bieren in de Kerst adventskalender te vinden. Voor de feestdagen van 2019 hebben we weer een ongelooflijke selectie samengesteld waar we al meer dan een jaar aan werken. Zoals elk jaar hebben we rekening gehouden met de opmerkingen van onze klanten over onze Beery Christmas en hebben dit ook in onze selectie verwerkt.

Zijn er afwisselende bieren te vinden in de Beery Christmas?

Nou en of! De Beery bestaat uit 24 verschillende speciaalbieren, en heeft 24 verschillende stijlen. Of het nu een zinderende Saison, een toffe Tripel, een indrukwekkende IPA of een betoverende Blond. We beloven één ding: ook ditmaal weten we de smaakpapillen weer op een sensationele reis te nemen! Zo wordt het aftellen naar Kerstmis extra lekker! Je kunt stellen dat de Beery Christmas een perfect cadeau is, zowel voor mannen als voor vrouwen is dit een uniek cadeau idee.

De vorige editie:

Beery Christmas, de Adventskalender met speciaalbier

Hét bier cadeau voor Kerst: de Beery Christmas, de bier adventskalender! Houd je van speciaalbier? Kun je bijna niet wachten tot het Kerst is? Geef dan deze bier adventskalender cadeau! De traditionele adventskalender met chocolade is vervangen door eentje die nóg smaakvoller zal zijn. Een speciaalbier adventskalender dat het wachten tot kerst net even lekkerder maakt. Open elke dag een nieuw vakje om het bier van de dag te proeven en tel af tot Kerst!

Beery Christmas - Speciaalbier voor elke smaak!

De Beery Christmas-kalender bevat 24 unieke speciaalbieren die speciaal voor ons zijn gebrouwen. 29 Verschillende brouwerijen vanuit de hele wereld - op maar liefst 5 diverse continenten - hebben meegewerkt om de Beery Christmas tot een succes te maken. De Beery Christmas is letterlijk een reis door de wereld van speciaalbier. Ontdek elke dag verschillende craft bieren, verschillende smaken, verschillende bierstijlen en prikkel je smaakpapillen zoals nooit tevoren!

Onze bieradventskalender heeft elk jaar een nieuwe smaakbeleving doordat de selectie jaarlijks veranderd. Ook geven we de selectie van de bieren niet van tevoren prijs, zodat het echt een verrassing wordt. Onze bier adventskalender is daarom het perfecte cadeau om te geven aan vrienden, familie of jezelf (!) terwijl je in spanning wacht op Kerstmis. Daarnaast kun je ook dit jaar weer gebruik maken van onze Beery Bot, onze digitale biersommelier die je zal begeleiden bij het proeven en weetjes heeft over de brouwerij, het bier en eventuele food-pairings!

Een bier adventskalender terwijl je wacht op Kerstmis

De Beery Christmas is ontworpen zoals een traditionele adventskalender, waarbij je een vakje per dag dient te openen om het bier van de dag te vinden. Dit jaar hebben we de top-designer Rafael Varona gestrikt om weer een schitterende adventskalender te ontwerpen en hij heeft er een waar bier cadeau van gemaakt!

Ook dit jaar is deze speciaalbier adventskalender een ware bier zoektocht geworden en hebben we alleen het eerste vakje gemarkeerd. Je dient door de dagelijkse aanwijzingen het volgende bier van de dag te vinden. Maar heb je geen zin, geen tijd, of ben je niet goed in puzzelen? Geen nood, op de achterkant van de kalender staat de oplossing!

Deze speciaalbier adventskalender is het perfecte bier cadeau voor kerst en staat perfect onder de kerstboom! Hij is ongeveer 50cm lang en weegt zo'n 15kg, we raden je daarom aan om deze aan huis te laten bezorgen. Voor alle leveringsopties zie onze veelgestelde vragen of leveringsvoorwaarden.

Bier adventskalender cadeau kopen?

Uiteraard is de Beery Christmas een perfect kerstcadeau, maar hoe krijg je dat ding nu in de koelkast? Bij sommigen zal dit cadeau in zijn geheel in de koelkast kunnen, maar dan heb je nog maar weinig ruimte om andere dingen in de koelast te zetten. We raden je daarom aan om 's morgens het bier van de dag te vinden en deze hierna in de koelkast te leggen. Zo is je speciaalbier aan het einde van de dag koud genoeg om gedronken te worden! We geven daarnaast voor elk speciaalbier de juiste drinktemperatuur aan, zodat je van de ultieme bierbeleving kunt genieten. Tevens geven we enkele food-pairing tips bij je speciaalbier, zodat je 's avonds ook gelijk weet wat je moet eten ;). Maak je klaar voor de beste bierproeverij van het jaar en het perfecte bier kerstcadeau!


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.