Bierpakketten - De nieuwsgierigheid collectie

Wat is er mooier dan samen de wereld ontdekken? Van de besneeuwde bergen in de Baltische staten tot de azuurblauwe Middellandse zee. Verover haar hart door haar mee te nemen naar de meest exotische locaties, althans qua smaak dan.

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

- Leon, brouwerij Omnipollo: Een Zweedse "Belgian Pale Ale" gebrouwen met een unieke mout soort, heeft een genereuze hoppige smaak en is de “Champagne” onder de Belgisch “Pale Ales”, daar deze met hetzelfde gist wordt gemaakt.

 

- Duchesse de Bourgogne, brouwerij Verhaeghe: Met haar robijnrode hart, een perfect bier voor Valentijn, deze Duchesse uit België is gedurende 18 maanden gefermenteerd op eikenhouten vaten, waardoor het haar harmonieuze zoet-zure smaak verkrijgt.

 

- Cocoa Wonderland, brouwerij Thornbridge: Een "Porter" uit Engeland, met smaken van vanille en chocolade, welke vrouw valt hier nu niet voor? En als we zeggen dat het gebrouwen wordt door één van de bekendste brouwerijen uit Engeland als het om vanille en chocolade-achtige bieren gaat, dan is dit zeker een schot in de roos.

 

- Coffee Gorilla, brouwerij Sori: Een "Porter" uit de Baltische staten. Dit donkere bier uit Estland heeft smaken van koffie, caramel, cacao en donker fruit, perfect om je geliefde mee te verwennen als aperitief bij vanille-ijs of aardbeien met slagroom.

 

-Hefe Weissbier, brouwerij Weihenstephaner: Ongefilterd witbier van één van de oudste brouwerijen uit Duitsland, smaken van hop, bananen en licht kruidige aroma's.

 

- Kriek, brouwerij Liefmans: Een fruitige Belgisch biertje, gebrouwen met echte kersen om dit bier een heerlijk fruitig en houtachtige aroma te geven.

 

- ReAle Extra, brouwerij Del Borgo: Verwen je geliefde door haar mee te nemen naar het Italiaanse platteland, met deze "American Pale Ale" gebrouwen met een flinke dosis hop, zwoel, en stijvol zoals een echte Italiaan, maar ook met flink wat karakter wat hem de nodige "kick" geeft. Men proeft de citrusvruchten, hop, mout en heeft het  een heerlijk aroma van pijnbomen.

 

- Sur Citra, brouwerij To Øl: Neem je geliefde mee naar Denemarken en waan je in de kleurige straten van Kopenhagen en doe verschillende indrukken op. Deze  "Sour Ale" bouwt hier op voort met een verfrissende zuurtje en aroma's van citrusvruchten, hop en mout.

 

Mango Hallon Feber, brouwerij Brewski: Een "Session IPA" uit Zweden, met iets minder alcohol maar met veel fruit! Midsommar all over again: mango, framboos, grapefruit en ander tropisch fruit, terwijl je wegdroomt bij een vallende avondzon.

 

Saison, brouwerij Dupont: Deze Belgische "Saison" wordt sinds 1844 gebrouwen en wordt door menig bierbrouwer bestempeld als de "echte" saison, een bierstijl met een fruitig en een licht hoppige smaak. Deze valt zeker in de smaak!

De nieuwsgierigheid collectie

Saveur Bière

35,48€/per stuk
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Dank voor je begrip!
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.