Bier packs - Voor ieder wat wils bierpakket - 12x33cl

Bierpakket met voor ieder wat wils: 12 bieren, verschillende stijlen. Het speciaalbierassortiment voor iedereen. Ontdek & proef ze allemaal!

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Dit speciaalbier assortiment is voor de nieuwsgierigen, de ontdekkers, de pioniers, die altijd op zoek zijn naar nieuwe dingen en nieuwe smaken. Heb je dus weinig ervaring in de wereld van speciaalbier en wil je je smaakhorizon voor bier verbreden? Gelukkig! Want HOPT heeft daarom dit "Voor ieder wat wils!" samengesteld, ideaal voor het ontdekken van nieuwe smaken en het proeven van verschillende soorten bier.

Het bestaat uit 12 bieren van bekende brouwerijen, alleen geselecteerd omdat ze uitblinken in een bepaalde bierstijl. Zo kom je met deze speciaalbier pack een stap dichterbij om een echte bierexpert te worden.

In deze selectie vindt je bijvoorbeeld een India Pale Ale, een Stout, een Porter en andere bierstijlen waardoor je een gedeelte van het totale biergamma zult ontdekken!

Proost!

Voor ieder wat wils bierpakket - 12x33cl

Saveur Bière

27,95 €/per stuk
niet op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren
 • Cadeaus en accessoires - Craftbier Beginner biercadeau
  Tags
  32,95 €
 • Flessen - Pietra
  Tags
  2,49 €
 • Startersets om bier te brouwen - Complete luxe brouwset voor zelfgebrouwen bier
  69,90 €
 • Bier Tapvatjes - Leffe Bruin PerfectDraft Vat 6L
  Tags
  29,90 €

  5,00 € Statiegeld inbegrepen.


 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKENDVAN
  LazyImage
  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.