Bier Tapvatjes - Verrassingsvat: let op korte THT

Het verrassingsvat, want weggooien is zonde toch? Een vat van Perfect Draft welke een korte houdbaarheidsdatum heeft, of waarvan deze reeds is verstreken. Tegen een zacht prijsje!

Kenmerken

Inhoud
6 L
Alc. %
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Gebruik
Dit fust dient met een thuistap apparaat gebruikt te worden
Houdbaarheid
4 weken
Statiegeld
Ja, 5 €
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

"Korte THT: bij voorkeur consumeren voor 02/2020 . Ten minste houdbaar tot: de houdbaarheidsdatum van het bier is indicatief. Na het overschrijden van de houdbaarheidsdatum verliest het bier deels zijn smaakeigenschappen, echter vormt dit geen gevaar voor de volksgezondheid. "

Na het assortiment bieren met een beperkte houdbaarheidsdatum, lanceert Hopt iets nieuws om verspilling te bestrijden: het Verrassingsvat. Het concept? Bestel dit product om een tapvaatje te ontvangen met een korte houdbaarheidsdatum. Maar wees gerust! De datum is nog niet  overschreden. En het mooiste moet nog komen: de prijs sterk verlaagd! Hiermee kun je voor een goedkoop bedrag nieuwe vaten ontdekken om aan te sluiten op je PerfectDraft. 

Verrassingsvat: let op korte THT

Saveur Bière

 • 18,90 €/per stuk

  5,00 € Statiegeld inbegrepen.

  op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • -35%
  Bier Tapvatjes - La Virgen Lager PerfectDraft Vat 6L
  Tags
  18,65 €
  in plaats van25,99 €

  5,00 € Statiegeld inbegrepen.

 • Bier Tapvatjes - Leffe Ambrée PerfectDraft Vat 6L
  Tags
  33,89 €

  5,00 € Statiegeld inbegrepen.

 • -50%
  Flessen - Basqueland HOBER - Hold the Beer
  Tags
  1,65 €
  in plaats van3,30 €
 • Bier Tapvatjes - 5L Meteor Pils Tapvat
  22,39 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKENDVAN
  LazyImage
  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.