Bier Tapvatjes - La Guillotine Biervat 5L

La Guilotine speciaalbier, een Belgisch blond bier waarbij je hoofd niet moet verliezen...

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Een revolutionaire… dorstlesser! Deze knipoog naar de Franse Revolutie is zeker niet voldoende om La Guillotine te omschrijven. Maar het is wel moeilijk om je hoofd niet te verliezen met dit Belgische bier met een hoog alcoholgehalte. In deze ondoorzichtige en gekleurde fles schuilen alle traditionele eigenschappen van een sterk blond bier met een ronde smaak. Na het schenken heeft het bier een blond-oranje kleur en een witte schuimkraag. Op de neus is het aroma moutig, maar al gauw nemen de drie aromatische hopsoorten waarmee dit bier vervaardigd is, de overhand. Het geheel heeft een zeer fruitig aromatisch bouquet met fruitige citrusgeuren en krachtige gistnoten. Het is een zacht bier met hoofdzakelijk fruitige en pittige smaken. Met de hergisting op fles ontstaan er mooie en zeer fruitige gistsmaken met een licht pittige toets. Dit bier is zeer evenwichtig met een droge noot bij de afdronk. De gebruikte hopsoorten geven een mooie bitterheid. Net als de meeste sterke bieren van Brouwerij Huyghe drinkt u La Guillotine met gemak en met plezier. Voorzichtig: want het is moeilijk om je hoofd koel te houden.

THT: bij voorkeur consumeren voor 10/2019 . Ten minste houdbaar tot: de houdbaarheidsdatum van het bier is indicatief. Na het overschrijden van de houdbaarheidsdatum verliest het bier deels zijn smaakeigenschappen, echter vormt dit geen gevaar voor de volksgezondheid.

La Guillotine Biervat 5L

Brasserie Huyghe

29,95 €/per stuk
Wees snel!5 op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren
 • Flessen - La Guillotine
  Tags
  3,30 €
 • Bier Tapvatjes - Tiny Rebel Cali Pale PerfectDraft Vat 6L
  Tags
  39,90 €

  5,00 € Statiegeld inbegrepen.

 • new
  -9%
  Bier Tapvatjes - Stella Artois PerfectDraft Vat 6L - 3-Pack
  Tags
  69,46 €
  in plaats van74,85 €

  15,00 € Statiegeld inbegrepen.

 • Bier Tapvatjes - Hoegaarden Rose PerfectDraft Vat 6L
  Tags
  28,99 €

  5,00 € Statiegeld inbegrepen.


 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKENDVAN
  LazyImage
  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.