Bier Tapvatjes - Cuvée des Trolls Biervat

Cuvée des Trolls, een Belgisch Blond speciaalbier, nu om thuis te tappen!

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Cuvée des Trolls is een Belgisch bier dat sinds 2000 door brouwerij Dubuisson wordt gebrouwen. Deze brouwerij produceert ook de karaktervolle Bush-bieren. Dit bier heeft natuurlijk alle kwaliteitseigenschappen van de bieren van brouwerij Dubuisson, dat wil zeggen een traditioneel brouwproces zonder enige toevoeging maar met een onbetwistbaar karakter.

Cuvée des Trolls is met gedroogde sinaasappelschillen gearomatiseerd. De sinaasappelschillen worden tijdens het kookproces aan het wort toegevoegd. Hierdoor krijgt Cuvée des Trolls een frisse toets en bijzonder aangename en fruitige aroma's. Op het palet heeft Cuvée des Trolls een ronde smaak met vrij pittige maar bijzonder evenwichtige aroma's. Bitterheid, zuurheid en zoetheid zijn perfect in balans bij dit smaakrijke bier zonder onaangename oneffenheden. Dit bier smaakt het best in een Cuvée des Trolls-glas van 25 cl of 50 cl dat u op de pagina van brouwerij Dubuisson kunt vinden.

Cuvée des Trolls Biervat

Brasserie Dubuisson

27,73 €/per stuk
Wees snel!8 op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren
 • -10%
  Flessen - Cuvée des Trolls
  Tags
  1,48 €
  in plaats van1,65 €
 • -10%
  Flessen - Cuvée des Trolls Cuvée Spéciale 75cl
  Tags
  5,13 €
  in plaats van5,70 €
 • -10%
  Flessen - Cuvée Des Jonquilles 75cl
  Tags
  5,31 €
  in plaats van5,90 €
 • Dozen - Platinum Blonde Speciaalbier Collectie 11x33cl
  24,95 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.