1. Bierpakketten
  2. Barrel Aged Bierpakket
Bierpakketten - Barrel Aged Bierpakket

Een prachtige collectie Barrel Aged Bieren

Kenmerken

Assortment Beer Count
10 bières
Assortment Style Count
9 stijlen
Assortment Country Count
6 landen
Assortment Color Count
3 kleuren
Stijl
Barrel Aged
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Het assortiment van de Barrel Aged Collectie bestaat uit beroemde vatgerijpte bieren! Als toppers ontvang je 2 x BCBS 2019 in dit pack.

 

- 2x Bourbon County Brand Stout 2019 : een intens, krachtig en complex zwart bier, gerijpt in bourbonvaten. Het onthult aroma's van bourbon, gebrande mout, koffie, chocolade, fudge en tabak.

 

- Kees Barrel Project 19.10 is een Barleywine bier uit Zeeland gerijpt in vaten van Heaven Hills is gerijpt. Een diep bruin bier met aroma's van melasse, druiven, pruim, whisky en vanille.

 

- Aye Aye Captain! is een Barrel Aged Rhum&Raisin Milk Stout. Het is een donker bier met aroma's van geroosterde mout, chocolade, kokos en druiven.

 

- Cellar Series Öö XO van Põhjala is een Baltic Porter die enkele maanden in cognacvaten is gerijpt. Mooi zwarte van kleur met rijke aroma's van wilde bessen, espressokoffie, cognac en geroosterde mout.

 

- Double Denim Virgin Oak BA van de Schotse brouwerij Tempest is een Strong Ale in de stijl van American Barleywine. Het heeft een donkerbruine kleur met volle hout-, peated whisky en spek smaken. 

 

- Love Among the Ruins van brouwerij Thornbridge  uit Engeland is een prachtige, gebalanceerde amberkleurige Sour met gastronomische aroma's van rood fruit, vanille, aardbei en citroen met een lange zure afdronk.

 

- Coco Chango – French Oak is een Spaanse Porter van borouwerij Basqeland. Het is gerijpt in Franse eikenhouten vaten, dat een houtachtige smaak, maar ook voor chocolade, melasse en kokos meegeeft aan het bier.

 

- Ex-girlfriend BA van de Nederlandse brouwerij Jopen is een Eisbock die 150 dagen in Jamaicaanse rumvaten heeft gerijpt. Een spannend amberkleurig bier met aroma's van zoethout, druiven, rum en vanille.

 

- Kentucky Breakfast Stout 2019 is een Imperial Stout in bourbonvaten. Het is een intens en complex donker bier met rijke, verrukkelijke smaken van chocolade, koffie, gebrande mout en bourbon.

Barrel Aged Bierpakket

Saveur Bière

71,96€
/per stuk89,95€
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.