Cadeaus en accessoires - Giftpack Rince Cochon Bleu (3 Flessen 1 Glas)

3 Rince Cochon-bieren van 33 cl, een glas van 50 cl en 4 bierviltjes! Een goed bier met een naam die een glimlach op het gezicht tovert!

 

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Ontdek deze geschenkset Rince Cochon met 3 Rince Cochon-bieren, het bijbehorende glas versierd met een varkenskop van 50 cl en 4 bierviltjes. De Rince Cochon is een blond bier uit Vlaanderen dat het smaakvolle recept en het commercieel "vertraagde" product slim weet te combineren. Dit bier met een hoge gisting moet met verstand gedronken worden (8,5°) waarbij alle smaken vol aanwezig zijn bij een temperatuur van 6 °C. Perfect in combinatie van een vleeswarenschotel of als aperitief! Bier afkomstig van de brouwerij Haacht die ook andere gerenommeerde producten brouwen zoals de Tongerlo, Charles Quint of de Primus.

Giftpack Rince Cochon Bleu (3 Flessen 1 Glas)

Brasserie Haacht

15,50 €/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren
 • Gift box with beer and glass - Giftpack Rince Cochon Hiver
  19,90 €
 • Bierglazen - Glas Rince Cochon Rouge - 50cl
  Tags
  12,10 €
 • -10%
  Flessen - Rince Cochon Rood
  Tags
  2,52 €
  in plaats van2,80 €
 • -10%
  Flessen - Rince Cochon
  Tags
  2,43 €
  in plaats van2,70 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.