De Nr.1 in online speciaalbier

Antwerpse Biercollectie

check icon Your address email has been added
close icon

Antwerpse Biercollectie

Hét Vaderdagcadeau met 11 heerlijke speciaalbieren uit de provincie Antwerpen, inclusief een bijpassend proefglas!

  • Antwerpse Biercollectie

Vaderdag in Antwerpen. Sokken, gereedschap, of luchtje voor je vader wordt ook zo eentonig... Wat dacht je van een 11 heerlijke speciaalbieren uit de provincie Antwerpen inclusief een bijpassend glas? Dat is nu nog eens een Vaderdagcadeau!

Daarom heeft HOPT het ultieme speciaalbierpakket samengesteld, met 11 bieren uit regio. Dus verras je vader en laat hem genieten van het door HOPT samengestelde pakket, bestaande uit:

2x Corsendonk Agnus: al het goede komt in tweevoud zullen we maar zeggen. Corsendonk Agnus is een heerlijke blond uit Turnhout en heeft maar liefst een rating van 94/100 op Ratebeer! Goed... Dat de beste bieren in België worden gebrouwen, wisten we eigenlijk allang. Maar toch iets om trots op te zijn!

2x Westmalle Dubbel: Wat is een goed speciaalbierpakket zonder een echte klassieker als een Trappist zoals Westmalle dat is. Deze Dubbel behoeft eigenlijk geen uitleg, behalve dan dat we er twee in het pakket hebben gestopt, zodat je er nog een keer van kunt genieten!

2x Gouden Carolus Classic: In 2012 gekozen tot één van de beste bieren ter wereld, dus ook deze mocht niet ontbreken. Gebrouwen in de Mechelse brouwerij het Anker. Een aangenaam bier met een warme, zoetige afdronk.

2x Gouden Carolus Triple: Men beweert dat dit bier speciaal gebrouwen werd voor Keizer Karel (misschien dat hier de naam speciaalbier wel aan ontleend is) en indertijd alleen geschikt was voor de elite van de samenleving. Gelukkig zijn die tijden vervlogen en kunnen wij ook "gewoon" genieten van deze Triple. Alhoewel... Gewoon... Het feit dat dit vroeger gebrouwen werd voor edellieden geeft wel aan dat het met de kwaliteit van dit bier wel goed zit.

2x Westmalle Tripel: Tja... Moeten we dit nog aan je uitleggen? De "moeder" der Tripels, de klassieker onder de Tripels... Nee toch? Bier met finesse en elegantie, daar moet je verder geen woorden aan vuil maken: geniet!

1x Duvel: Als een Duvel uit een doosje, hebben we toch nog een laatste verrassing voor je. De dorstlessende blond, gebrouwen door Moorgat Duvel, heeft een fris, doch licht fruitig, droge smaak. Perfect als laatste verrasing in het Antwerpse Vaderdagpakket.

1x Teku glas: Ok. Ook wij weten het. Elk bier zou eigenlijk uit zijn specifieke glas moeten worden gedronken... Maar... Wat als je een glas ontwerpt, welke de aroma's en de smaak van alle bieren beter tot zijn recht laat komen? Precies, dit "keep it craft" Teku glas is speciaal ontworpen om alle bieren beter tot hun recht te laten komen. 

Proost! Op alle vaders uit Antwerpen! 

Lees verder