Gratis levering bij aankopen van €100 of meer!
Voorwaarden
Cadeaus en accessoires - Leffe Papa pack
  • CO2-compensatie van leveringen en retourzendingen

  • Breukvrije verpakking

Cadeaus en accessoires - Leffe Papa pack

Het mooiste cadeau voor alle vaders: Papa Leffe 75cl met daarbij verschillende bierstijlen uit Abdij Leffe en een Leffe kookboek!

Kenmerken

Aantal bieren
7 bieren
Aantal stijlen
3 stijlen
Aantal landen
1 land
Aantal kleuren
2 kleuren
Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Productbeschrijving

Een vrolijk en persoonlijk bierpakket voor je eigen topper van een vader. Degene die voor je klaar staat, vaak de zware klussen doet en die onvervangbaar is om zovele redenen! 

 

In dit pack vind je:

 

1 fles Papa Leffe Blond 75cl

 

Leffe Blond is blond abdijbier uit België, dat wijd en wijd bekend is. We hoeven er eigenlijk niets over te zeggen want we weten allemaal dat dit een supergoed bier is waar mensen wijd en wijd van genieten.

 

Toch willen we natuurlijk iets extra’s vertellen. Wist je dat dit bier al sinds 1240 wordt gebrouwen en daarmee een bier is dat volgens een van de oudste bierrecepten ter wereld wordt gebrouwen? Het is gebrouwen met kruidnagel en vanille en heeft een aroma van fruit, karamel en de befaamde Belgische gist.

 

2 Leffe Bruin

 

Heerlijk donker Abdijbier, zoetig, romig en heerlijk voor de donkere dagen (of... eigenlijk om je donkere dagen wat lichter te maken!).

2 Leffe Royale Cascade IPA

Een prachtige combinatie van klassiek Belgisch bier met IPA. De typisch Belgische gist geeft prachtige draai aan de geurige Cascade hop met een profiel van frisse citrus en pittige grashop.

 

2 Leffe Blond 

De klassieker onder de Adbijbieren. Een speciaalbier die je zeker geproefd moet hebben!

  • CO2-compensatie van leveringen en retourzendingen

  • Breukvrije verpakking

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS