Cadeaus en accessoires - Klassieke Stijlen Bier Pakket (12 bieren)

Klassieke Stijlen Bier Pakket (12 bieren)

Saveur Bière

29,90€
  • CO2-compensatie van leveringen en retourzendingen

  • Breukvrije verpakking

Cadeaus en accessoires - Klassieke Stijlen Bier Pakket (12 bieren)
LazyImage
LazyImage

12 bieren, 12 stijlen. Een bierpakket met de mooiste bieren in de klassieke bierstijlen: pils, trappist, bitter, etc.

Kenmerken

Aantal bieren
12 bieren
Aantal stijlen
12 stijlen
Aantal landen
5 landen
Aantal kleuren
6 couleurs
Stijlfamilie
Mix
aantal bieren
12 bieren
Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Productbeschrijving

Bierpakket met klassiekers is een bierpakket met 12 bieren die in verschillende bierstijlen worden gebrouwen!

- Chimay Bleue, een trappistenbier in de stijl van een 'Strong Ale' dat al heel lang door monniken wordt gebrouwen. Een diep bruin en vol bier met aroma's van toast, karamel en gedroogd fruit.

- Westmalle Tripel, het eerste tripelbier, ook wel de moeder der tripels genoemd. Het heeft een goudblonde kleur met aroma's van specerijen en mout. 

- XX Bitter van de Belgische brouwerij De Ranke is een bier gebrouwen met echte natuurlijke hopbloemen dus niet met herbewerkte en samengeperste pellets. Het is een Belgische IPA met moutige, fruitige, grasachtige en goed gehopte toetsen. 

- Guinness Foreign Extra Stout is een donker bier dat de legendarische Ierse brouwerij goed vertegenwoordigt. Door dit bier werd de Stout wereldwijd bekend. Het heeft aroma's van gebrande mout, koffie en chocolade. 

- Weihenstephaner Vitus is een Duits tarwebier dat de wet van zuiverheid respecteert en wordt gebrouwen door de oudste brouwerij ter wereld. Hij heeft een amberkleur met aroma's van fruit, specerijen, mout en gist.  

- Rochefort 6 is een Belgisch Dubbelbier met intense toetsen van mout, gist en specerijen, om je te vullen met frisheid en karakter. Ook gebrouwen door  trappisten!

- Rodenbach Grand Cru is een complex bier dat voor een derde bestaat uit jong bier en voor twee derde uit een bier dat twee jaar op eikenhouten vaten heeft gerijpt. Het is een Flemish Red Ale met een amberkleur en houtachtige en fruitige aroma's in een pittige verpakking. 

- Staropramen is een Tsjechisch Pilsner dat frisheid en mout ademt! Om heel vers van te genieten!

- Jopen Koyt is een gruitbier gebrouwen met gruit, een voorouderlijk mengsel van kruiden. Een bier uniek in zijn stijl. Het heeft een bruine kleur en aroma's van specerijen, karamel, gedroogd fruit en mout. 

- Spaten Münchner Hell is een traditioneel Duits bier, in de stijl van een Munich Helles dat al sinds 1894 wordt gebrouwen. Het heeft een troebele gele kleur met aroma's van hop, mout, gist, kruiden en fruit. 

- Boon Oude Geuze is een Belgische Lambiek of Gueuze met een gele kleur en aroma's van fruit, specerijen en eikenhout. 

- Schneider Weisse Tap 7 Original is een Duitse Hefeweizen met een amberkleur en aroma's van banaan, nootmuskaat en kruidnagel. 

 

Klassieke Stijlen Bier Pakket (12 bieren)

Saveur Bière

29,90€
  • CO2-compensatie van leveringen en retourzendingen

  • Breukvrije verpakking

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS