De Nr.1 in online speciaalbier

Collectie 'À Table'

check icon Your address email has been added
close icon

Collectie 'À Table'

Met deze collectie tover je elke maaltijd om tot een feestelijk etentje!

 • Collectie 'À Table'
 • Collectie 'À Table'
 • Collectie 'À Table'

Deze bierset is een schot in de roos als geschenk of om van een maaltijd die heel speciale romantische of bijzondere gelegenheid te maken.

Gentleman's wit, van de Engelse brouwerij Camden Town Brewing is een witbier dat heerlijk is bij een aperitief van gerookte zalm, geitenkaas op toostjes of olijven. Het bier is gebrouwen in de stijl van klassiek Belgisch bier, met citrus en kruidige mout. Geel in het glas en met een fijne witte schuimktaag verspreidt het een geur van fruit en kruiden. Een voortreffelijk licht bier om voor maaltijd te drinken.

Bij het voorgerecht, een salade of rauwkost met een knoflooksausje bijvoorbeeld, is Sofie van Goose Island een uitstekende match. Het is een kruidige Saison met sinaasappel, wilde gist en Amarillo hop dat heeft liggen rijpen in wijnvaten.

Onmnopollo's Mazarin maakt je hoofdgerecht tot een culinaire belevenis. Een onovertroffen bier bij geroosterd vlees, of pasta met roomsaus, kipkerriegerechten of eenvoudigweg een pizza Marguerita. Maz, een Extra Special Pale Ale is diverse malen bekroond op bierfestivals. Citrus, denne-appel, meloen, perzik, en gekonfijte sinaasappel levert een bitter en uitstekend gebalanceerd bier op! 

Last but not least; we eindigen met de topper Founders Porter. Een verrukkelijk nagerecht op zichzelf, dus als je het toetje wilt laten staan, drink dan toch het bier! Een vol bier met karamel, koffie, chocola, vanille en geroosterde mout, dat het ook uitstekend doet met vanilleijs, een tiramisu of een kwarktaart.

Eet smakelijk - bon appétit!

Lees verder
 • Uiterlijk

  Mooi gedekte tafel

 • Aroma

  Frisse citrus tot zoete chocola

 • Smaak

  Maak van je maaltijd een bijzondere gelegenheid!