De Nr.1 in online speciaalbier

Big Mouth Bubbler® zonder sifon - plastic gistvat van 24,6 liter met opening

check icon Your address email has been added
close icon

Big Mouth Bubbler® zonder sifon - plastic gistvat van 24,6 liter met opening

Het beste gistvat ooit is nu nog beter - en groter!

  •  Big Mouth Bubbler® zonder sifon - plastic gistvat van 24,6 liter met opening
  •  Big Mouth Bubbler® zonder sifon - plastic gistvat van 24,6 liter met opening

 Gemakkelijk Beter, helderder bier. Laat niet alleen het gedoe van het schoonmaken weg, laat het hevelen gewoon helemaal weg! Door een opening te maken in dit revolutionaire gistvat maakt het overgieten net zo eenvoudig als het opendraaien van een klep. Geen extra instrumenten, geen extra schoonmaak, gewoon een ontsmet gistvat.

 

Bevat: Big Mouth Bubbler® zonder sifon - plastic gistvat met opening, insteekeinde, universeel deksel voor enkele opening.

Nodig maar niet meegeleverd: Kleine universele stop &: waterslot. Voeg toe aan winkelmand en bekijk stoppen en watersloten.

 

Big Mouth Bubbler® van plstic zonder sifon is niet alleen eenvoudiger te gebruiken. Hij is ook beter voor uw bier. Bestrijd oxidatie en besmetting door het afgesloten houden van uw gistvat tijdens overgieten. Open nooit het deksel om een auto-sifon in te steken, draai gewoon de klep open en u bent klaar. En het mooiste van alles is, dat u helderder bier heeft. Laat rustig vloeistof in het secondaire vat lopen zonder het bezinksel te beroeren.

 

*Het nieuwe universele deksel van Big Mouth (meegeleverd) past op alle Big Mouth Bubbler® gistvaten. Het universele deksel van Big Mouth Bubbler® is net als een traditionele stop voor mandfles, maar dan groter! En ook net zo gemakkelijk te ontsmetten en te plaatsen. Geribbelde siliconen ringen zorgen voor een goede verzegeling tegen ongedierte, en door het draadloze design kan het deksel bewegen ter voorkoming van buitensporige gisting die een gevaarlijke druk kan veroorzaken in uw gistvat.

 

Bier brouwen gaat gemakkelijker en uw bier wordt beter met de Big Mouth Bubbler® zonder sifon.

 

Bevat:

 

Big Mouth Bubbler® plastic gistvat met opening

Insteekeinde

Universeel deksel voor enkele opening

Lees verder
Anderen bekeken ook