1. HOPT biergeschenken
  2. Giftpack Globetrotter
HOPT biergeschenken - Giftpack Globetrotter

Maak kennis met verschillende wereldsmaken in dit pakket met 11 speciaalbieren van de verschillende continenten en een speciaal glas.

Kenmerken

Assortment Beer Count
11 bieren
Assortment Glass Count
1 glas
Assortment Style Count
6 stijlen
Assortment Country Count
12 landen
Assortment Color Count
3 kleuren
Stijl
Mix
Land
World
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Giftpack Globetrotter neemt je mee op een reis rond de planeet met aroma's en smaken uit de hele wereld. Naast een stijlvol Saveur Bière-glas, met bijpassend bierviltje en flesopener, vind je in dit speciaal samengestelde bierselectiepakket deze bijzondere bieren: 

- De Beeronote om je scores te noteren van je geproefde bieren.

 

- Een HOPT-bieropener

 

- 2 Onderzetters van HOPT

 

- Een glas 20 cl Saveur Bière

Bij hopt brengen we de allerbeste biertjes bij je thuis. Soms kan er een biertje in je bestelling toch uit de voorraad zijn. In dat geval vervangen wij het met een vergelijkbaar of een duurder bier want wij willen jou de allerbeste ervaring bieden met Hopt!

Giftpack Globetrotter

Saveur Bière

28,96€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.