De Nr.1 in online speciaalbier

Page 24 Reserve Hildegarde Ambrée

check icon Your address email has been added
close icon

Page 24 Reserve Hildegarde Ambrée

Een amberkleurig en fruitig bier. De licht geroosterde smaak is te danken aan het gebruik van gebrande moutsoorten.

6.7°

4,5 / 5
  • Page 24 Reserve Hildegarde Ambrée
  • Page 24 Reserve Hildegarde Ambrée
  • Page 24 Reserve Hildegarde Ambrée

Page 24 Ambrée Réserve Hildegarde is een echt amberkleurig bier uit Noord-Frankrijk dat ambachtelijk wordt gebrouwen. Dit bier wordt volgens de voorschriften van het regionale collectief Saveurs en or geproduceerd. Voor de productie worden uitsluitend hopsoorten uit de Franse Vlaanderen en gerstemout uit de regio gebruikt. Daarom heeft dit bier het keurmerk Saveur en or gekregen. Bovendien is dit bier in 2007 en 2009 op het Concours Général Agricole te Parijs met medailles bekroond.

Page 24 Réserve Hildegarde Amber heeft in het glas een donkere oranje kleur onder een indrukwekkende witte schuimkraag die goed blijft staan.

Op de neus komen fruitige en zeer evenwichtige aroma's vrij. Er zijn geurnoten van hop , citroen en citrusvruchten waarneembaar met mouttoetsendie aan geroosterd graan en karamel doen denken.

Ook zijn er lichte noten van peper en specerijen te bespeuren. Op het palet heeft dit bier een verrassende harmonie en verbluffende smaken. In een ronde body vol smaken van gebrande mout duiken ook de fruitige toetsen op van de aromatische hopsoorten waarmee dit bier door brouwerij Saint Germain wordt gebrouwen. Het geheel doet denken aan geroosterd graan, citrusvruchten en rode vruchten. Er is ook vleugje drop te bespeuren. Het geheel heeft een mooie bitterheid die tijdens het degusteren steeds nadrukkelijker wordt. Een uiterst mooi amberkleurig bier met verbluffende smaken!

Lees verder
  • Bitterheid
     
  • Zoetheid
     
Anderen bekeken ook