1. Flessen
  2. Pilsner Urquell
Flessen - Pilsner Urquell

Een Tsjechisch bier met water uit Bohemen en gebrouwen met Saaz-hop.

Kenmerken

Stijl
Pilsner
Inhoud
33 cL
Alc. %
4.4°
Land
tsechische republiek
Kleur
blond
Style
pilsner
Uiterlijk
Blonde kleur en duurzaam wit schuim
Aroma
Geur van graan en Tsjechische hop
Smaak
Lichte smaak, toetsen van hop en erg lichte bittere afdronk
Bitterheid
Zoetheid
Smaakprofiel
Fris & fijn
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Sinds 1842 genieten bierliefhebbers uit de Tsjechische Republiek en de rest van de wereld van de Pilsner Urquell. Dit bier is een referentie binnen de lagers en is uiteraard geprobeerd na te maken zonder dat het een bierbrouwer ooit is gelukt het origineel te evenaren. Verfrissend en licht... Er is geen twijfel over mogelijk dat Pilsner Urquell nog heel lang heel populair blijft!

In haar glas is de Pilsner Urquell een Tsjechisch bier met een goudblonde kleur dat vergezeld wordt door een stabiel wit schuim. In de neus komt met name de typische Tsjechische hop naar voren, maar proeven we ook vleugjes perzik. De fijne en lichte smaak in de mond is er met name een van granen en hop, alvorens over te gaan in een heerlijke bitterheid.

Als klassieker tussen de klassiekers maakt dit Tsjechische bier deel uit van de 10 bieren die u in uw leven geproefd moet hebben. DE Pils!

Pilsner Urquell

Pilsner Urquell

2,09€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.