Flessen - La Chouffe

La Chouffe, ook wel bekend als kabouter bier, een heerlijk Belgisch blond bier!

Kenmerken

Stijl
Pale ale
Inhoud
33 cL
Alc. %
Land
België
Kleur
blond
Type
belgian pale ale
Uiterlijk
Goudblonde kleur met een dik wit schuim.
Aroma
Aroma's van kruiden en citrusvruchten.
Smaak
Kruidige en fruitige hoptoetsen.
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

De brouwerij Achouffe zag het daglicht in het hartje van een klein dorpje in de Vallées des Fées in de Belgische Ardennen.

Twee broers die gepassioneerd waren door bier brouwen schonken dit bier het leven in 1982. De naam was niet moeilijk te bedenken: Deze is natuurlijk afgeleid van het dorpje Achouffe!

Maar weet u waarom ze als logo een kabouter met een rode hoed hebben gekozen? Wel, in de lokale taal, het Patois, betekent "chouffe" zoveel als kabouter! Vandaag de dag is de brouwerij bekend tot ver buiten de grenzen van België en haar bieren worden jaar na jaar beloond met vele prijzen.

La chouffe is een ongefilterde Belgische Pale Ale blonde die is nagegist. Achter het goudkleurige bier ontdekken we een fruitig en kruidig aromatisch boeket. In de mond proeven we de kruidige toetsen die de neus al deed vermoeden, vermengd met toetsen van koriander. De hopsmaken zorgen voor een aangename bitterheid in de afdronk. Dit lekkere fruitige en kruidige bier is de ideale metgezel voor witvis of gevogelte. U kunt hem ook zeker combineren met een zachte kaas.

La Chouffe, je moet het dit bier zeker een keer geprobeerd hebben! Koop het daarom nu direct bij HOPT.

La Chouffe

Brasserie d'Achouffe

 • 1,99 €/per stuk
  op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Magnum Big Chouffe 2020
  Tags
  19,95 €
 • Flessen - La Chouffe 75 cl
  Tags
  5,50 €
 • Flessen - Houblon Chouffe 75cl
  Tags
  5,95 €
 • Flessen - La Chouffe Houblon
  Tags
  2,50 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKENDVAN
  LazyImage
  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.