1. Home
  2. Flessen
  3. Brewdog Punk IPA
Flessen - Brewdog Punk IPA

Brewdog Punk IPA, een iconische IPA uit Schotland die je geproeft moet hebben!

Kenmerken

Stijl
IPA
Inhoud
33 cL
Alc. %
5.6°
Land
schotland
Kleur
blond
Style
american ipa
Uiterlijk
Perzikoranje kleur
Aroma
Krachtige aroma's van tropische en exotische vruchten
Smaak
Frisse fruitsmaken en krachtige bitterheid
Amère
Doux
Smaakprofiel
fruitig & rijk
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Brewdog Punk IPA is een Schots bier dat is geïnspireerd op het Amerikaanse brouwproces en typisch Amerikaanse hopsoorten.

Het is een bier met een hoge hopconcentratie zoals de bieren die worden gebrouwen in de Noord-Amerikaanse kleine brouwerijen. Voor het brouwproces van deze Punk IPA werd de malt Marris Otter Extra Pale als basis gebruikt terwijl de hopsoorten Chinook, Simcoe, Ahtanum en Nelson Sauvin werden toegevoegd om deze drank op smaak te brengen en te karakteriseren.

Dit bier met blond-oranje kleur die doet denken aan perziken is afgewerkt met een mooie romige en lang aanhoudende witte schuimkraag.

Het biedt in de neus lichte aroma's van hooi, fruit en gras. Het onthult in de mond een fruitige smaak die doet denken aan perziken en tropische vruchten, gevolgd door een relatief uitgesproken en droge bitterheid die lang aanhoudt in de mond. Deze bittere smaak maakt vervolgens plaats voor een heerlijk fruitige finale. Nog een prachtexemplaar van de hoprijke bieren van de brouwerij Brewdog.

Voor kenners die op zoek zijn naar nieuwe sensaties en karakter! BrewDog, een jonge Schotse brouwerij, is één van de meest creatieve en zichtbare brouwerijen van de afgelopen twee jaar.

Brewdog heeft zijn stempel gedrukt op de kleine wereld van het bier met meer dan één dozijn uitzonderlijke bieren die worden gemaakt door een team van getalenteerde en excentrieke brouwers! Zo krijgt de brouwerij erkenning na erkenning voor de kwaliteit en originaliteit die zo typerend zijn voor haar producten.

Hier vind je overigens alle bieren van brouwerij Brewdog! 

Brewdog Punk IPA

Brewdog Brewery

2,59€/per stuk
op voorraad

6

2,46€

/per stuk

12

2,08€

/per stuk

Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.