1. Home
  2. Flessen
  3. Serena
Flessen - Serena

Een blond ambachtelijk bier dat in Corsica wordt gebrouwen. 100% puur moutbier!

Kenmerken

Stijl
Pale Lager
Inhoud
25 cL
Alc. %
Land
Frankrijk
Kleur
blond
Style
lager
Smaakprofiel
Fris & fijn
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Serena is het derde Corsicaanse bier van brouwerij Pietra dat het rijtje van La Colomba en La Pietra afmaakt. Dit is een 100% puur moutbier. De Brouwerij wou een blond kwaliteitsbier creëren vrij van kunstmatige toevoegingen: zo ontstond de Serena. Een puur blond moutbier dat lekker licht is met een alcoholpercentage van 5° waardoor het dus de ideale verfrissing is voor de zomer. De dorstlesser bij uitstek tijdens je bezoek aan het eiland der schoonheid. Bovendien hebben alle bars, tot zelfs de kleinste minibarverkoper, daar de Serena beschikbaar net zoals de andere bieren van Brouwerij Pietra. Geniet van haar luchtige schuimkraag en verfijnde bitterheid. Door haar lage gisting behoudt ze alle kwaliteiten van een ambachtelijk bier en tijdens het brouwproces wordt ze met de grootste zorgvuldigheid omringd. Fris schenken en degusteren zodat je alle dorstlessende eigenschappen persoonlijk kan ervaren, bij voorkeur in het Serena steelglas.

Serena

Brasserie Pietra

2,50€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.