Flessen - Rince Cochon 75cl

Een heel goed en “apart” blond bier met 8,5 ° gebrouwen door brouwerij Haacht in België.

Kenmerken

Stijl
Pale ale
Inhoud
75 cL
Alc. %
8.5°
Land
België
Kleur
blond
Type
belgian pale ale
Uiterlijk
Licht goudkleurige blonde kleur
Aroma
Moutige aroma's van karamel en een zweem van alcohol
Smaak
Zachte en ronde moutsmaken, lichte bitterheid
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

SBA werd vroeger gebrouwen in Anneoellin onder de naam 'La Rince Cochon', maar wordt nu bij Haacht gebrouwen, in België, dat met name ook de Primus en de Tongerlo brouwt.


Het karakter van dit sterke blonde bier zit in de lichtgele kleur die normaal gezien kenmerkend is voor eerder lichte bieren. Maar met een alcoholgehalte van 8,5° is dit allesbehalve een simpel pilsje! Op het mooie gele bier prijkt een wit schuim van gemiddelde dikte dat goed stand houdt in het glas.


Het bier smaak licht, met een duidelijke moutsmaak en de subtiele zoetzure toetsen van citroen. Ook de alcohol laat zich proeven en laat geen twijfel over het karakter van dit bier.

Het bier is zacht en vol in de mond, met een vleugje mout en wat fruit.

Het is eerder zoet van smaak en enkel de alcohol geeft de zoete smaak van dit drankje wat tegengewicht. Een bier met weinig hop, ideaal voor liefhebbers van volle maar krachtige bieren.


De zoete smaak van de mout houdt de aanwezigheid van alcohol in evenwicht, wat leidt tot een harmonieus en bijzonder aangenaam bier. Rince Cochon is een Vlaams blond bier dat op slimme wijze een lekker recept combineert met een commercieel 'apart' product.

Een biertje dat zich langzaam laat drinken (8,5°) op een temperatuur van 6° C zodat de smaak helemaal tot zijn recht komt. Ideaal bij koude vleeswaren of als aperitief!

Rince Cochon 75cl

Brasserie Haacht

 • 4,95 €/per stuk
  Wees snel!7 op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • multibuy
  Flessen - Rince Cochon
  Tags
  2,70 €
 • Flessen - Chapeau Banana
  Tags
  2,10 €
 • Flessen - Bons Voeux van Brouwerij Dupont - 75 cl
  Tags
  5,20 €
 • Flessen - Weihenstephaner Original
  Tags
  1,75 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.