1. Flessen
  2. Camden Hells Lager
Flessen - Camden Hells Lager

Twee Duitse bierstijlen samen in 1 Fles!

Kenmerken

Stijl
Pale Lager
Inhoud
33 cL
Alc. %
4.6°
Land
engeland
Kleur
blond
Style
lager
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Smaakprofiel
Fris & fijn
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

De Engelse brouwerij Camden is een van de snelstgroeiende brouwerijen in de hele bierwereld, met een heel eenvoudig en elegant bier. Smaakvol, elegant en zeer toegankelijk ook voor mensen die misschien geen 'geek' zijn maar wel van iets anders dan een Pilsje willen uitproberen.

Helles en Lager in één glas, dat is deze Hells Lager; grassige Continental hop met citrus en zachte broodmout. Heel bitter en superfris!

Camden Hells Lager

Camden Town Brewery

2,09€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.