1. Home
  2. Flessen
  3. Goose Island Halia 2017
Flessen - Goose Island Halia 2017

Een Sour Ale gebrouwen met perzik en gerijpt in eikenhouten wijnvaten

Kenmerken

Stijl
Saison
Inhoud
76.5 cL
Alc. %
7.7°
Land
Verenigde Staten
Kleur
blond
Style
saison / farmhouse
Uiterlijk
Koperen lichaam, klein bruine schuimkraag
Aroma
Perzik, biergist, eikenhout
Smaak
Wijn, perziken, zuurdesembrood, abrikozenjam
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Pioniers van Bourbon Barrel-Aged bieren, Goose Island zijn in de weer gegaan met whiskyvaten waarin ze hun bier laten rijpen met enkele opmerkelijke resultaten. Na het succes van Sofie, een heerlijk frisse Saison gerijpt in Chardonnay vaten, lanceerde de brouwerij uit Michigan een reeks even elegante brouwsels, waaronder deze Halia, Goose Island's Sour Peach Saison.

Met royaal gebruik van perzik,om precies te zijn, 20 kg perziken per vat, begrijp je dat dit bier doordrenkt is van perzik! Dit zure fruit karakter wordt gecompenseerd door een funky silageboeket en een prettige invloed van de eikenhouten vaten.

In de mond proef je scherpe Brettongist, gevolgd door een uitbarsting van frisse perzik en hints van citrusvruchten die van dit ongewone brouwsel een echt gourmetbier maken.

Goose Island Halia 2017

Goose Island Beer Company

17,50€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.