1. Home
  2. Flessen
  3. La Trappe Tripel
Flessen - La Trappe Tripel

Een trappist uit de abdij van Koningshoeven, regelrecht uit Nederland. 

Kenmerken

Stijl
Tripel
Inhoud
33 cL
Alc. %
Land
nederland
Kleur
amber
Style
tripel
Uiterlijk
Blonde, licht oranje kleur
Aroma
Aroma's van kruiden, karamel en vanille
Smaak
Toetsen van perzik, banaan en karamel
Amère
Doux
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Maak kennis met La Trappe Tripel, één van de weinige trappistenbieren die in Nederland wordt gebrouwen. De abdij Onze Lieve Vrouwe van Koningshoeven in Tilburg in Nederland is de enige erkende trappistenabdij buiten België. Dit zware bier met een hergisting op de fles biedt de gevorderde bierproever een breed scala aan aroma's!

De goudblonde tripel combineert aroma's van karamel, specerijen en hop. De smaak is matig zoet, maar relatief sterk (met een alcoholpercentage van 8%) en naast heel wat fruittoetsen en hop proeven we ook tonen van specerijen zoals koriander.

 

La Trappe Tripel

Brasserie Koningshoeven

1,99€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.