Flessen - Westmalle Dubbel Bruin 75 cl

Een bruine trappist met een fijne en delicate moutsmaak.

Kenmerken

Stijl
Dubbel
Inhoud
75 cL
Alc. %
Land
België
Kleur
amber
Type
dubbel
Apparence
Mahoniebruine kleur
Arôme
Moutige aroma's van karamel en bloemengeuren
Goût
Smaken van geroosterde en gebrande mout, karamel en zoethout
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Westmalle Dubbel is een Belgisch bier dat gebrouwen wordt in de trappistenabdij van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart in Westmalle.

Dit bruin bier met de kleur van mahonie geeft in het glas een lichtbruine en overvloedige, blijvende schuimkraag. De kleur is het gevolg van de dubbele moutdosis die wordt toegediend aan deze Westmalle. Uit het glas ontsnapt een krachtig aroma van mout dat naar bloemen ruikt met tonen van gekarameliseerde alcohol en gist.

In de afdronk komt de finesse van dit bier duidelijk naar voren. De aanwezigheid van zoethout en subtiel gebrande karamel valt meteen op, naast geroosterde toetsen en een droge bitterheid die lang blijft nazinderen. De moutsmaken ontwikkelen zich langzaam tegen het gehemelte. Een bier dat er door zijn finesse en delicate natuur bovenuit steekt.

Een geslaagd trappistenbier, minder sterk dan de bruine zusterbieren van Westvleteren of Rochefort en van een onmiskenbare kwaliteit! Westmalle Dubbel wordt gebrouwen in de tweede grootste trappistenabdij van België.

Voor je een Westmalle Dubbel drinkt, is het aan te raden het even te laten rusten en het voorzichtig in een kelkglas van Westmalle te schenken zodat het gistbezinksel in de fles blijft.

Westmalle Dubbel Bruin 75 cl

Abbaye de Westmalle

 • 5,80 €/per stuk
  op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Westmalle Dubbel Bruin
  Tags
  1,37 €

  0,10 € Statiegeld

 • Cadeaus en accessoires - Abbaye de Westmalle Trappist Speciaalbier Cadeaupakket - 6 bieren + 1 glas
  21,00 €
 • Gift box with beer and glass - Giftpack "De schatten van de Monniken"
  18,95 €
 • bestseller
  Bierglazen - Glas Westmalle Trappist - 33 cl
  Tags
  6,55 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.