1. Flessen
  2. Corona Extra 24-pack
Flessen - Corona Extra 24-pack

Corona Extra: het bier icoon uit Mexico, vaak gedronken met een bijpassende limoen. Ontdek ook onze multipacks!

Kenmerken

aantal bieren
24 bieren
Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Productbeschrijving

Corona Extra, gebrouwen in Mexico, is vandaag de dag verkrijgbaar in meer dan 150 landen over de hele wereld. Het bier wordt nog steeds in Mexico gebrouwen en het is daarmee de grootste flessenbrouwerij ter wereld. Elke Corona die men over de gehele wereld drinkt, komt uit dezelfde brouwerij.

Corona Extra wordt al sinds 1925 gebrouwen, en wordt gebrouwen met rijst en zeer weinig hop, daarnaast worden er citroenschillen aan het brouwproces toegevoegd. Oorspronkelijk gebrouwen als bier voor de Mexicaanse arbeiders, welke fris en dorstlessend moest zijn, veroverde het merk snel de rest van de wereld.

Het is een licht bier met een extreem gele kleur en het nagenoeg geen schuimlaag. Men proeft een zeer lichte bitterheid, citroen en een lichte mouttoets, maar ook hier niet te overheersend. Een heerlijk fris bier uit Mexico voor de hete zomerse dagen!

Cheers

Corona Extra 24-pack

Corona

39,90€

/per stuk

op voorraad

  • CO2-compensatie van leveringen en retourzendingen

  • Breukvrije verpakking

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS