Flessen - Iron Maiden Trooper - 50cl

Bier dat gebrouwen is in samenwerking met de beroemde Engelse heavymetalband Iron Maiden!

Kenmerken

Stijl
Pale ale
Inhoud
50 cL
Alc. %
4.7°
Land
engeland
Kleur
blond
Type
bitter
Apparence
Goudblonde kleur
Arôme
Toetsen van citroen en honing
Goût
Zweem van citrus en lichte bitterheid
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Iron Maiden Trooper is het product van een samenwerking tussen de beroemde Engelse heavymetalband Iron Maiden en de Engelse brouwerij Robinsons. U snapt het al, de naam van dit Engelse bier verwijst naar één van de opmerkelijkste songs van de band. Het gaat hier overigens niet om het zoveelste etiketbier. Verre van! De brouwers hebben de beste grondstoffen gekozen in de vorm van de hopsoorten Goldings en Cascade.

Ook al is het bier prachtig goudgeel van kleur met een mooie witte schuimkraag, je merkt vooral met je neus hoe bijzonder dit bier is . Wat je terugvindt zijn citroen- en honingaroma's met een toets van mout. In de mond heeft het bier alle verfrissende en bittere kenmerken van een Engels bitter, met een vleugje citrus en karamel.

Last but not least is dit een bier dat niet alleen liefhebbers van Iron Maiden in vervoering zal brengen, maar ook mensen die lichte bieren weten te waarderen. Een ideaal pils voor zonovergoten dagen!

En voor alle metalfans hebben wij ook Slayer 666 Red Ale, een bier dat gebrouwen is in samenwerking met de band Slayer!

Iron Maiden Trooper - 50cl

Robinsons

 • 4,80 €/per stuk
  op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Iron Maiden Trooper - 33cl
  Tags
  3,90 €
 • Flessen - Trooper Sun and Steel
  Tags
  3,61 €
 • Flessen - Gordon Finest Scotch
  Tags
  3,00 €
 • Flessen - Tynt Meadow English Trappist Ale
  Tags
  3,50 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.