Flessen - Lion Stout

Stout uit Sri-Lanka waar de beroemde Beer Hunter Michael Jackson verzot op was.

Kenmerken

Stijl
Stout
Inhoud
33 cL
Alc. %
8.8°
Land
sri lanka
Kleur
bruin
Type
american stout
Apparence
Ondoordringbare zwarte kleur
Arôme
Aroma's van zwarte vruchten
Goût
Zwarte koffie en chocolade
Amère
Doux
Smaakprofiel
geroosterd & warm
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Niet veel mensen associëren Sri Lanka met bier. Zij vergissen zich echter, want zoals ook de beroemde Beer Hunter Michael Jackson al had ontdekt, is de Lion Stout een van de beste bieren ter wereld. Deze Stout wordt gebrouwen met Styrische hop en zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van bier met karakter!

Wanneer dit ondoorschijnende donkere bier eenmaal is ingeschonken, verschijnt er een dunne beige schuimlaag. De geur is een heerlijk complex geheel van de aroma's van zwarte vruchten, gebrande mout en koffie. In de mond proeven we na de eerste intense smaaksensatie de smaken van zwarte koffie en chocolade. De afdronk is bitter en heeft een gebrande smaak.

De Lion Brewery presenteert ons dus een bier dat zelfs de meest ervaren kenners onder ons weet te verrassen met zijn finesse en karakter. Een bier van grote klasse.

Lion Stout

Lion Brewery

 • 3,10 €/per stuk
  op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Lion Strong Beer
  Tags
  2,30 €
 • Flessen - Kasteel Donker 75 cl
  Tags
  5,95 €
 • Flessen - Sans Pardon 33 cl
  Tags
  4,20 €
 • Cadeaus en accessoires - Stout & Porter Collectie
  Tags
  22,91 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.