1. Flessen
  2. Brugse Zot Blonde 75 cl
Flessen - Brugse Zot Blonde 75 cl

Het nieuwste bier gebrouwen in het historisch centrum van Brugge!

Kenmerken

Stijl
Pale ale
Inhoud
75 cL
Alc. %
Land
België
Kleur
blond
Style
belgian pale ale
Uiterlijk
Een licht gouden kleur
Aroma
zachte aroma's van mout en gist
Smaak
Zachte en kruidige smaken van gist, fruitige toetsen
Amère
Doux
Smaakprofiel
rond & moutig
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Deze Brugse Zot, een ambachtelijk blond biervan hoge gisting, is het nieuwste brouwsel dat uit het historisch centrum van Brugge komt, vandaar de naam. De inwoners van Brugge worden namelijk " Brugse Zotten " genoemd, dus eigenlijk de gekken van Brugge.

Met zijn 6% alcohol, heeft dit blonde bier met een fijn schuimlaagje,  moutige aroma's op smaak gebracht met kruidige vleugjes, die typisch zijn voor Belgische gisten.

De smaak is ook heel licht moutig bij de eerste indruk, maar daarna verrast hij met eenheel licht bittere afdronk Een heel prettig bier die vooral in de zomer helemaal tot zijn recht komt in zijn eigen Brugse Zot glas.

Brugse Zot Blonde 75 cl

Brasserie De Halve Maan

5,95€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.