50+ verschillende vaten! Gratis levering met Chronopost bij aankopen van €100 of meer!
Voorwaarden
Flessen - Kasteel Hoppy
LazyImage
LazyImage

Eindelijk een hoppige versie van het beroemde Belgische Kasteel!

Kenmerken

pricePerLiter
7.88€/L
Land
België
Type
Spéciale
Stijlfamilie
Pale Ale
Inhoud
33 cL
Alc. %
6.5°
Uiterlijk
Lichtblonde kleur, duurzaam schuim
Aroma
Geur die het midden houdt tussen mout en grassige toetsen
Smaak
Zachte smaak, toetsen van citrusvruchten en gras
Bitterheid
Zoetheid
Stijl
belgian pale ale
glutenvrij
nee
allergenen
mout
Glasvorm
tulp
Minimum temperature
5
Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Productbeschrijving

"Korte THT: bij voorkeur consumeren voor 28/02/2019 . Ten minste houdbaar tot: de houdbaarheidsdatum van het bier is indicatief. Na het overschrijden van de houdbaarheidsdatum verliest het bier deels zijn smaakeigenschappen, echter vormt dit geen gevaar voor de volksgezondheid. "

Dit Kasteel Hoppy, met ongeveer 40IBU, is het meest recente bier van de Belgische brouwerij Van Honsebrouck. Met gemiddeld alcoholgehalte van 6,5% is het zijn sterkste kenmerk de krachtige hopsmaak!

Bij het proeven laat dit Belgisch bier eerst zijn lichtblonde kleur zien, met daarop een gul en langdurig schuim. Bij het ruiken vermengen de aroma's van mout en karamel zich met kruidachtige en hoppige vleugen. De smaak is licht zoet in de aanval, en onthult dan de lichte vleugen van citrus en kruiden. De afdronk is enigszins bitter.

Dit Kasteel Hoppy is dus een bier dat enig is in zijn soort. En u hoeft hem alleen maar te vergelijken met het Kasteel blond om dat zelf te zien!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS