1. Home
  2. Flessen
  3. La Trappe Tripel 75 cl
Flessen - La Trappe Tripel 75 cl

Een trappist uit de abdij van Koningshoeven, regelrecht uit Nederland.

Kenmerken

Stijl
Tripel
Inhoud
75 cL
Alc. %
Land
nederland
Kleur
blond
Style
tripel
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Amère
Doux
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Maak kennis met La Trappe Tripel, één van de weinige trappistenbieren die in Nederland zijn gebrouwen. De abdij Onze Lieve Vrouwe van Koningshoeven in Tilburg in Nederland is immers de enige trappistenabdij buiten België. Het is een complex, vrij krachtig, driemaal gegist bier met tal van geuren speciaal voor de gevorderde bierproever.

Deze tripel is oranje/amber van kleur en biedt aroma's van karamel, specerijen en hop. De smaak is matig zoet, maar relatief sterk (met 8° alcohol) en we proeven heel wat fruittoetsen, hop, maar ook tonen van specerijen zoals koriander.

La Trappe Tripel 75 cl

Brasserie Koningshoeven

5,50€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.