De Nr.1 in online speciaalbier

Paulaner Hefe-Weissbier alcoholvrij

check icon Your address email has been added
close icon

Paulaner Hefe-Weissbier alcoholvrij

Het bekende Paulanerbier met een authentieke en frisse smaak in haar alcoholvrije versie!

4,5 / 5
  • Paulaner Hefe-Weissbier alcoholvrij
  • Paulaner Hefe-Weissbier alcoholvrij

De Paulaner Hefe-Weissbier Naturtrüb is een bier van het type Weissbier dat wordt gebrouwen met mout dat ten minste voor 50% uit tarwe bestaat (Hefe Weiss verwijst in het Duits naar zachte tarwe). U treft in deze alcoholvrije versie een authentieke en frisse smaak aan, alhoewel haar voornaamste kwaliteit het dorstlessende aspect blijft dat op warme dagen garant staat voor een aangename frisse pauze.

De Paulaner wordt ongefilterd gebotteld, waardoor het een troebele kleur heeft door de zwevende gistdeeltjes. Dit wordt overigens op de fles aangeduid met ‘Naturtrüb’, wat ‘natuurlijke troebeling’ betekent!

In het glas heeft dit Duitse bier daarom een strogele, relatief troebele kleur, vergezeld van een overvloedige, romige en stabiele schuimkraag. In de neus zijn aangename aroma's van fruit en gerookt graan te bespeuren. Het bier heeft in de mond een ronde, licht rinse smaak en ontwikkelt de typische fruitige smaken van tarwebieren! De hop is duidelijk aanwezig in de afdronk die een aangename, licht bittere rooksmaak verraadt!

Lees verder