Flessen - Paulaner Hefe-Weissbier alcoholvrij

Het bekende Paulanerbier met een authentieke en frisse smaak in haar alcoholvrije versie!

Kenmerken

Stijl
Wheat Beer
Inhoud
33 cL
Alc. %
Land
duitsland
Kleur
Witbier
Type
hefeweizen
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Smaakprofiel
kruidig & delicaat
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

De Paulaner Hefe-Weissbier Naturtrüb is een bier van het type Weissbier dat wordt gebrouwen met mout dat ten minste voor 50% uit tarwe bestaat (Hefe Weiss verwijst in het Duits naar zachte tarwe). U treft in deze alcoholvrije versie een authentieke en frisse smaak aan, alhoewel haar voornaamste kwaliteit het dorstlessende aspect blijft dat op warme dagen garant staat voor een aangename frisse pauze.

De Paulaner wordt ongefilterd gebotteld, waardoor het een troebele kleur heeft door de zwevende gistdeeltjes. Dit wordt overigens op de fles aangeduid met ‘Naturtrüb’, wat ‘natuurlijke troebeling’ betekent!

In het glas heeft dit Duitse bier daarom een strogele, relatief troebele kleur, vergezeld van een overvloedige, romige en stabiele schuimkraag. In de neus zijn aangename aroma's van fruit en gerookt graan te bespeuren. Het bier heeft in de mond een ronde, licht rinse smaak en ontwikkelt de typische fruitige smaken van tarwebieren! De hop is duidelijk aanwezig in de afdronk die een aangename, licht bittere rooksmaak verraadt!

Paulaner Hefe-Weissbier alcoholvrij

Paulaner

 • 1,90 €/per stuk
  niet op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Paulaner Hefe-Weissbier
  Tags
  1,98 €
 • Flessen - Paulaner Hefe-Weissbier Dunkel
  Tags
  2,75 €
 • multibuy
  Flessen - Weihenstephaner Hefe Weissbier - 33 cL
  Tags
  1,50 €
 • multibuy
  Flessen - Weihenstephaner Hefe Weissbier
  Tags
  1,95 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.