1. Flessen
  2. Straffe Hendrik Wild
Flessen - Straffe Hendrik Wild

Een "wilde" variant van Straffe Hendrik Tripel

Kenmerken

Stijl
Tripel
Inhoud
33 cL
Alc. %
Land
België
Kleur
blond
Style
tripel
Uiterlijk
Oranje kleur en grote blonde schuimkop
Aroma
Fruitige aroma's : mango, banaan, groene appel
Smaak
Fruitige, rinse en kruidige smaken (kruidnagel, koriander en peper)
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Straffe Hendrik Wild, de "wilde" variant van de klassieke Straffe Hendrik Tripel van Brouwerij De Halve Maan, is een Belgisch bier dat slechts eenmaal per jaar wordt gebotteld in Brugge.

De wilde gistcellen van de brettanomycesstam die tijdens het gistingsproces worden gebruikt, staan garant voor een natuurlijke, langere houdbaarheidstermijn en zorgen ervoor dat de smaak van het bier in de loop der jaren blijft evolueren: daarbij worden de bittere aroma's van de hop afgezwakt, terwijl fruitige en bloemachtige toetsen zich onder invloed van de wilde brettanomycesgist blijven ontwikkelen.

Als u van Straffe Hendrik Tripel houdt of kennis wilt maken met een verrassend bier, met een prettige bitterheid en kruidige tonen, dan mag u deze uitstekend gebrouwen Belgische tripel niet missen!

Straffe Hendrik Wild

Brasserie De Halve Maan

3,20€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.