1. Home
 2. Flessen
 3. Rochefort 10
Flessen - Rochefort 10

Een Belgisch trappistenbier met de smaak van pruim en cacao. Een "Merveille" met 11.3°!

Kenmerken

Stijl
Quadrupel
Inhoud
33 cL
Alc. %
11.3°
Land
België
Kleur
bruin
Style
quadrupel
Uiterlijk
Donkerbruine kleur en beige schuim
Aroma
Toetsen van pruim en cacao
Smaak
Gekarameliseerde mout, pruim, chocolade
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Rochefort 10° is een trappistenbier dat net voor 1950 gecreëerd werd. Dit bier heeft het hoogste alcoholpercentage van alle Rochefort abdij bieren en is ook het zwaarste bier. Soms wordt dit bier "Merveille” genoemd en heeft een bruine kleur met een zeer donkere glans van mahoniehout.

Het bier is doorzichtig zelfs al bevat het een gistlaagje. De schuimkraag is beige en het bier is behoorlijk koolzuurhoudend.

De geur en de smaak onthullen een opvallende stroperige en karamelachtige intensiteit. De smaak is eerst zacht maar neemt in kracht toe om te eindigen in sterk kruidig, licht pikant en pittig. De fruitigheid van rijpe pruimen en cacao zorgen voor een perfecte afdronk. De bitterheid is zeer bescheiden zodat de mout en het fruit voorrang krijgen. Het bier is krachtig maar fijn, elegant.

Een prachtig trappistenbier.

Rochefort 10

Abbaye de Rochefort

2,50€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren
 • 2,29€
 • 5,95€
  Volumekortingvanaf 5,06€
 • 1,99€
 • 2,29€

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKENDVAN
  LazyImage
  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.