Coffret World Wide Beers 2.0

Saveur Bière

54,90€
en stock
  • Compensation carbone des livraisons et retours

  • Emballage anti-casse et retours gratuits

Préparez-vous à un voyage de saveurs autour du monde à travers ces 24 bières ! 

24 landen

in een roadtrip rond de wereld

24 bieren

met een internationaal aroma!

1 reisids

die met je meegaat en die je kunt downloaden.

ONTDEK BIEREN VAN OVER DE HELE WERELD

REIZEN IS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK GEWEEST!

Met de World Wide Beers ga je op avontuur en ontdek je 24 bieren uit de hele wereld, geselecteerd door HOPT. IJsland, Schotland, Tahiti, Portugal, Verenigde Staten... Kies je bestemming en ga op avontuur!

EEN KOFFER VOL SMAKEN...

Onderzetters, flesopeners, een downloadbare gids... alles wat je nodig hebt voor deze reis vind je in de World Wide Beers met 24 gastronomische en verrassende stopplaatsen voor een perfecte proeverij.

SAVEUR BIÈRE VOUS GUIDE...

Je reist niet alleen, wij gaan ook mee bij. Op deze pagina vind je een downloadbare gids om meer te weten te komen over de bestemming, de brouwerij en het bier.

PRESENTATIE

ONTDEK NIEUWE HORIZONS

Emballage anti-casse

Emballage anti-casse

Retours gratuits

Retours gratuits

Service Client

Service Client

ANDEREN OVER DIT PAKKET

Een origineel geschenk voor bierliefhebbers!

"Ik gaf dit pakket aan mijn vader voor zijn verjaardag. Ik was op zoek naar een origineel idee voor iemand die niets nodig heeft maar graag verrast wordt. HIJ VOND HET GEWELDIG! Het is een prettige afwisseling van wijn, de verpakking is geweldig, een echte ontdekking die je doet reizen! De bezorging was snel en goed. Een absolute aanrader."

Dennis

Uitstekend!

"Ik kocht dit als een cadeau voor mijn broer en zag het resultaat en kocht een tweede voor iemand anders. In tegenstelling tot de commentaren die ik had gelezen voor andere identieke producten, heeft deze echt bieren van over de hele wereld (geen willekeurige keuzes, geen duplicaten), geweldige verpakking (geen breuk), zeer mooie doos, interessante gids, en kleine bonussen (onderzetters, flesopener-magneet...) Als je het budget hebt, is het een geweldig cadeau-idee voor iemand die van bier houdt!"

Lisa

Voor bierliefhebbers een prachtige doos vol ontdekkingen!

Jeroen

WE GAAN MET JE MEE!

Dit is het vertrekpunt van onze wereldreis van de smaak, leun achterover en kies je bestemming, schenk jezelf een koud biertje in en volg de gids.

STARTPUNT
Waar kan ik informatie vinden over de bieren?
Je vindt de beschrijving van de bieren in de rubriek "Inhoud van het pakket", door te klikken op de bieren waarin je geïnteresseerd bent, en er is nog veel meer informatie door het PDF-boekje in deze rubriek te downloaden.
Is dit een adventskalender?
Dit product is niet officieel een adventskalender, er is geen nummering op de bierdozen. Het zou echter een adventskalender kunnen zijn, want er zitten 24 verschillende bieren verstopt achter 24 doosjes.Zo kunt je 24 bieren willekeurig ontdekken tijdens de 24 dagen voor Kerstmis!
Ik wil dit bierpakket aan een vriend of familielid aanbieden, hoe kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen?
Je kunt een kort berichtje toevoegen bij de checkout van de bestelling, voordat je betaalt.
Kan ik het bij de DHL afhaalpunt laten bezorgen?
Nee, dat kan helaas niet : DHL belt bij je aan en doet hoort de leeftijdscheck te doen.

EEN PRODUCT VAN A TOT Z AMBACHTELIJK VERVAARDIGD

World Wide Beers is ontworpen, vervaardigd en verzonden door HOPT en daarmee in een paar jaar tijd een van onze bestsellers geworden.

Bij Hopt brengen we de allerbeste biertjes bij je thuis. Soms kan er een biertje in je bestelling toch uit de voorraad zijn. In dat geval vervangen wij het met een vergelijkbaar of een duurder bier want wij willen jou de allerbeste ervaring bieden met Hopt!

THE WORLD WIDE BEERS, EEN PROEFAVONTUUR ROND HET BIER VAN DE WERELD

Ontdek de meest internationale biercollectie van alle bierpakketten. Samengesteld uit 24 bieren van over de hele wereld, is de World Wide Beer hét bierpakket dat je nodig hebt om een rondreis te maken door de wereld van het bier. Van de Verenigde Staten tot Japan, via Argentinië, IJsland of Thailand, elk van de bieren uit deze bestemmingen zal je verrassen.

Ontdek de variatie en rijkdom van dit assortiment bieren. Reis naar alle continenten, van het ene land naar het andere, om vreemde brouwculturen en unieke smaken te ontdekken. Van pils tot zwart bier, scherp je smaakpapillen aan en ontwikkel je kennis van de wereld van het bier met bierstijlen zoals IPA, Stout, Pilsner, Tarwebier...

Om ten volle te genieten van deze proeverij krijg je met de reiskoffer toegang tot ons online reisboekje. Met dit boekje komt je alles te weten over de landen, stijlen en bieren waaruit deze box bestaat. Entot slot hebben we enkele goodies erin gestopt zoals een flesopener en onderzetters.

Kortom, de World Wide Beers is een bierdoos, maar ook en vooral een complete ervaring, die rijke en unieke proeverijen zal bieden rond de wereld van het bier. Het kan ook een perfect cadeau-idee zijn voor een bierliefhebbende vriend, collega of familielid.

On en parle dans le mag

Coffret World Wide Beers 2.0

Saveur Bière

54,90€
en stock
  • Compensation carbone des livraisons et retours

  • Emballage anti-casse et retours gratuits

Livré par tous les moyens

Livraison à domicile, au bureau, en relais ou retrait et livraison en direct à Lille !

Nos conditions de livraison
Votre fidélité récompensée

Le programme de fidélité vous offre de nombreux avantages dès la 1ère commande.

Notre programme de fidélité
Avis client 4,7/5

C’est vous qui nous faites vivre, alors on prend soin de vous !

eKomi
Depuis 2007

Le plus grand choix de bières sur Internet

Qui sommes-nous ?

Ne perdez pas une goutte !

Inscrivez-vous à notre newsletter pour profiter de vos avantages fidélité, des offres exclusives et pour recevoir nos dernières nouveautés houblonnées.

ILS PARLENT DE NOUS

Saveur Bière, leader français sur le marché de la bière en ligne, proposant des bières en bouteilles, des tireuses à bière, des verres, des fûts, des articles de brassage et des coffrets de bières, est composé d’une équipe jeune et dynamique avec une seule priorité : la satisfaction des clients. Pour y parvenir, nous nous efforçons de vous offrir un service de qualité, d’être toujours à votre écoute et de vous dénicher de nouvelles bières introuvables en France et plus excellentes les unes que les autres. Véritables spécialistes en bières, en brasseries et dans leurs domaines de compétences, nos membres se démènent chaque jour en logistique, achat/vente, service client et informatique pour faciliter et transformer votre expérience d’achat en réel plaisir.

L’abus d’alcool est dangereux pour la santé, à consommer avec modération.

La consommation d’alcool est vivement déconseillée aux femmes enceintes. La vente d'alcool à des mineurs de moins de 18 ans est interdite. En accédant à nos offres, vous déclarez avoir 18 ans révolus. InterDrinks, Lille, France

©2022 PerfectDraft Europe SAS

Interdiction de vente de boissons alcooliques aux mineurs de moins de 18 ans

La preuve de majorité de l'acheteur est exigée au moment de la vente en ligne.

CODE DE LA SANTÉ PUBLIQUE : ART. L. 3342-1. L. 3342-3