Gift box with beer and glass - Tripel Karmeliet Giftpack

4 Tripel Karmeliet, 1 bijbehorend glas, waarmee dit beroemde Belgische bier mee kan worden geproeft! Een klassieker!

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Proef een mooie tripel in deze geschenkset Tripel Karmeliet, een authentiek Belgisch bier. Bestaande uit een glas en vier Tripel Karmeliet, is deze geschenkset ideaal om cadeau te geven of om zelf van te genieten!

Dit "3 granen" bier wordt gebrouwen volgens de Karmen-traditie op basis van tarwe, haver en gerst en heel erg veel geduld. De Tripel Karmeliet is een sterk blond bier met fruitige aroma's van de gist en de hop en de smaken van de gebruikte granen.

U kunt met deze cadeauverpakking genieten van de vier bieren in hun Karmeliet Tripel-glas, met een inhoud van 30 cl en een hoogte van 18 cm, voorzien van het logo van het merk Tripel Karmeliet.

Tripel Karmeliet Giftpack

Brasserie Bosteels

17,50 €/per stuk
niet op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.